Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Hladni rat...

...najavljuje Rusija ...Europi i to doslovno!
Zavrtanjem pipe iliti špine...

Tako se nastavlja tradicija hladnog rata...i to u onoj doslovnoj varijanti,kada nam ni dragi Božek ne pomaže blagom zimom...već treba da cvokćemo i zimu osjetimo doslovno...e'!

Nego,htjedoh zapravo pisati o OIBu...iliti osobnom identifikacijskom broju kojim nas časti ministarstvo financija...
Po mojem mišljenju taj bi broj trebao biti tajna...najtajnija...ali nije!
Zašto?
Pa npr. svatko može saznati svoj (ili tuđi OIB ako baš hoće) i to tako da pošalje svoj JMBG na 61642..jednostavnim SMSom i za par sekundi evo ti...tvoj OIB!

Obzirom da ni JMBG u nas nije gotovo nikakva tajna...napose za one koji su imali ili imaju neku tvrtku...pa su pri osnivanju bili dužni uza sve generalije koje imaju dati i taj nesretni JMBG...tako da ti Trgovački sud to lijepo objavi u novinama...i to ne samo u Narodnim....već i u običnoj štampi...(bili su u prilozima novina svi trgovački objekti ...prije nekih 6-7 godina...) dakako uza temeljni kapital i JMBG,adresu i masu drugih podataka...a poslije su osudili Ankicu Lepej...(sjećate se Ankice..jel se tako zvala?...koja je malčice provirila u račune obitelji Tuđman...tada nedodirljive..),koja je eto koristila tuđi JMBG!

Danas -sutra netko će i meni zujat po računima...doduše nema se tu šta vidjeti...ali to je moje i kvit!

Pokušao sam u svemogući Goooooogle ukljucat svoje ime i prezime ..(koje i nije neka tajna...ali ipak)i šta nađem ...nakon par poteza mišem evo ti svih mojih generalija,od adrese do JMBGa...i to fino ažuriranog sa jučerašnjim datumom...u trgovakom sudu još dok imadeh tvrtku...koja je neslavno propala zahvaljujući upravo ministarstvu koje me sad "časti",nekakvim...OIBom..

Je** ih OIB...da ih j***!!!


...........e!

Post je objavljen 07.01.2009. u 22:14 sati.