Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/immortalempress16

Marketing

lalalala....ovisnaaaaaa....!!!

haj ljudi....
sta da vam kazem...
dosadno mi kao obicno,pa sam odlucila napisati post...ja vam po cijele dane slusam glazbu,ubijam dosadu,al mi ne uspijeva....hehehe...u subotu sam opet bila vani,isla je moja frendica,Duby,Krešo i buraz...u "kafiću" smo bili do 2 ujutro,a onda smo isli doma..i stali kod burazovog frenda na kobase...halooo....e u pola 3 u jutro su oni jeli kobase....ja sam se tak smijala...onda kad su se najeli,isli su se kartat...i tak sam vam ja i buraz dosli doma oko 5h....i kaj je onda najgore...probude me u 9h...jer je moja luda Dona pobjegla u sumu,a nezna se sama vratiti,pa sam morala ici po nju...nista se nisam naspavala,bila sam kaa mjesecar cijeli dan...!!!

vecino vremena ovak po danu provodim za compom....skidam si cool teme za mobitel...slikice...animacije....fakat ima dobrih stvari...al mi nesto net steka...tak mi je postal spor...uzas....!!!!!

danas sam bas trazila neke smijesne sms-ove....pa sam nasla neke...budem vam stavila...!!!!

Sanjao sam da sam krao kokosi i jaja iz kokosinjca i da su me ulovili... Ti si mi bila sudac. Za kokosi si me osudila, a za jaja si me pomilovala...

UDARNA VIJEST: istrazivanje iz Amerike: ljudi koji su losi u krevetu i koji nikada nemaju dobar SEX drze mobitel u desnoj ruci dok citaju poruke!!! Prema tome...

Sjecas se kad si mi polako umocio prst a onda ga polizao i tu radnju ponovio vise puta. I onda shvatio, to je nesto najbolje na svijetu do sad. Tvoja Nutela

Prija ti moj dodir i njeznost kada se obavijam oko tvog tijela. Postoji li ljepsi osjecaj kada si ti gol, a ja na tebi. Voli te tvoja vjerna... deka!

Vremenska prognoza: Kad je jugo jebi dugo, kad su kise jos i vise, kad su mrazi ne silazi, kad su bure jebi svake ure, a kad snijeg pada ponovi sve ovo do sada!

Kad gledam nebo, vidim tebe. Kad gledam more, vidim tebe. Kad gledam sunce, vidim tebe. Kad gledam zvijezde, vidim tebe. Daj jebo te, makni se vise.

Jednom davno iza 7 mora, 7 gora, 7 rijeka, 7 jezera, 7 gradova, 7 sela živio jedan zmaj. Probudi se jednog jutra zmaj i zapita: "Gdje u pizdu materinu ja to živim?"

Iz psihijatrije Vrapče Vam javljamo da smo nakon pregleda Vaše kartoteke ustanovili da Vas nažalost ne možemo primiti, jer i mi imamo svoj ugled...

e da..mozda se pitate zasto je u naslovu rijec "ovisna"....pa to je zato kaj cesto slusam pjesmu od Feminnem-Ovisna...cool pjesma...!!!

eto to bi bilo to od mene....pozzich svima....
posebno Heleni,Aniti,Ireni,Tei Martini,Mihaeli,Tamari,Stefici,Marini,ma cijelom 2Mb-u i 2p-u.....Matei,D.S.666,Kikyu,Behyu,Maji.....pusa.........!!!!!!!

Post je objavljen 07.01.2009. u 15:32 sati.