Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Odstranjenje krastavih izraslina

Bolesnoumni uskopaljski Jockeri iz sigurnosti kukavičke anonimnosti prozivaju potpisnike Javnog poziva i, čak, članove njihovih obitelji, za kupovinu škole, lopovluk, mešetarenja u privatizaciji, piromanstvo, pripadnost mafiji, veleizdaju itd itd., a svima je indirektno upućena i prijetnja izgonom iz Uskoplja. Upravo oni, uskopaljski Jockeri, raznorazni PST-ovi i xy-ovi, predstavljaju gnojnu, krastavu izraslinu na ionako izmučenom uskopaljskom tijelu, pa će, barem što se tiče uskoplje.blog.hr-a biti na jedini mogući način, kirurškim zahvatom brisanjem odstranjeni...


Prije otprilike dva-tri mjeseca, prema izvješćima tiskanih i elektronskih medija, grad Sisak osvanuo je oblijepljen plakatima na kojima se nalazilo pismo grupe građana Batmanu, kojega se, kao u Gotham Cityju, pozivalo da dođe i pomogne uvođenju pravnog poretka i onemogućavanju bezakonja u njihovu gradu.
To pismo, dakako, iako adresirano na filmskog junaka, bilo je upućeno gradskim ocima Siska, a uz probleme bezakonja u gradu ono je te, posredne primatelje duhovito i direktno okrivljavalo za rečeno bezakonje.
Prošlo je otprilike dva mjeseca, a od Batmana nije bilo pomoći, pa je ista grupa građana na protekli Božić napisala pismo i Djedu Mrazu, moleći ga za pomoć.
"Ne tražimo od tebe nove aute, igračke ili kuće. Nama je potrebna poštena i stručna vlast, koja će spasiti Sisak od daljnjeg propadanja. Želimo vlast koja će stvarati radna mjesta razvojem grada, a ne pumpanjem gradske uprave ‘po tetki i stričevima’….”
– pisalo je, između ostaloga, u pismu.
Nekako u isto vrijeme kada i pismo Siščana Djedu Mrazu, nastalo je i pismo grupe građana G. Vakufa – Uskoplja načelniku općine i predsjedniku općinskog vijeća. Oba ova pisma, i sisačko i uskopaljsko imaju gotovo istovjetan sadržaj: riječ je o pozivu u pomoć, svojevrsnom vapaju upućenom odgovornima za sprječavanjem bezakonja, no, za razliku od sisačkog, uskopaljsko pismo bilo je “ispravno” adresirano i potpisano punim imenima i prezimenima velikog broja građana.
I dok u Sisku navodno, prozvani potiho ipak rade na promjeni načina ponašanja, u Uskoplju uz paralizirane primatelje pisma, raznorazni Jockeri nastoje iskoristiti priliku i uranjanjem glave u kemikalije ostaviti Uskoplje potpuno bez daha. No, dok u zločestim postupcima Jockera u izvedbi nenadmašnog Jacka Nicholsona ipak ima mnogo šarma, uloge uskopaljskih Jockera prihvatili su se drugorazredni glumci, a za svoj podij odabrali su, između ostaloga i ovaj blog, točnije na najgrublji mogući način zloupotrijebili su slobodu komentiranja, pa su gnjusno i kukavički, iz bijede svoje anonimnosti pokušali kontaminirati ovaj prostor, zamišljen kao prostor slobode, te svim sredstvima nastojali ocrniti potpisnike uskopaljskog pisma - čiji je, usput budi rečeno, način obraćanja uskopaljskim gradskim ocima i cjelokupnoj javnosti izrazito pozitivan i civilizacijski progresivan - ne prezajući ni od najcrnjih i najpakosnijih objeda i kleveta kako potpisnika pisma osobno, tako i njihovih obitelji.
Tako su, bez ikakvih dokaza, pojedini potpisnici Javnog poziva, od strane bolesnoumnih uskopaljskih Jockera prozvani i oklevetani za kupovinu škole, lopovluk, mešetarenja u privatizaciji, piromanstvo, pripadnost mafiji, veleizdaju itd itd., a svima je indirektno upućena i prijetnja izgonom iz Uskoplja.
Iako uskoplje.blog.hr ne snosi nikakvu odgovornost za ostavljene komentare, niti je na bilo kakav način povezan s njima (što je i izričito naglašeno u plavom desnom stupcu), ipak snosimo stanovitu krivicu što spomenute kukavičke i u najmanju ruku zlobne komentare nismo na vrijeme uklonili, kako je to u većini slučajeva do sada bio naš običaj. Zbog toga se najiskrenije ispričavamo svim prozvanim potpisnicima Javnog poziva, kao i drugim, prozvanim građanima Uskoplja, a i djelatnicima prozvanih pravnih osoba, koje su na najgrublji način u svojim komentarima pokušali ocrniti i oblatiti uskopaljski Jockeri.
Upravo oni, uskopaljski Jockeri, raznorazni PST-ovi i xy-ovi, predstavljaju gnojnu, krastavu izraslinu na ionako izmučenom uskopaljskom tijelu, pa će, barem što se tiče uskoplje.blog.hr-a biti na jedini mogući način, kirurškim zahvatom brisanjem odstranjeni, a u budućnosti nije isključeno ni njihovo izvlačenje iz mišje rupe anonimnosti objavom IP adresa.
Što će biti s onim stvarnim uskopaljskim prostorom, izvan ovoga bloga, to će odlučiti oni koji stanje bezakonja u Gotham Cityju, pardon G. Vakufu – Uskoplju, mogu promijeniti. Upravo na njih je i adresiran Javni poziv grupe građana!
Na nama je da odlučimo hoćemo li se pridružiti potpisnicima Javnog poziva u njihovim nastojanjima ili ćemo dopustiti da se naš grad u potpunosti pretvori u mračno mjesto, pravi raj za kriminalce i sve vrste sumnjivih tipova.


Post je objavljen 07.01.2009. u 15:00 sati.