Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Völkischer Beobachter - Revolutions



"Endlich,endlich, meine Damen und Herren,endlich wurden wir mit eine neue Chance begabt. Doch, in einem neuen Medium, aber die Zeit, sie einfach läuft. Nach 63 Jahren unserer Erwartung, unsere ewigen Freunde, Kroaten, fahren wo wir aufgehalten haben fort. Der Gott selbst schickte uns den 'Radio101' Funk."


Skeptičan, kak me najbolji sinovi poučavali, thaumazeičan spram svega, ne vjerovah promidžbi uglednijih naci gunjišta kak fakat u nas filijalu imaju. I onda upalih to čedo, datum 7.1., vrijeme 13.00.

Agens A (imenom idiot Vrbanac, porodica: maloumni, rod: bezmozgaši): koja rješenja predlažete u slučaju nestašice plina? Agens B (revni slušatelj, porodica i rod isti ko gore): Ja predlažem da budući da nam Ukrajina to radi, da mi uvezemo ukrajinke pa da nas one malo zagriju, ha, ha. Agens A: Hahahahahaha-hahaha, da, dobro je da se šalimo, kad bu već hladno.

Agens C: Mi smo u suradnji s Italijom izgradili platforme za plin pa im jedan dio moramo davat da isplatimo investiciju. Zakaj ne bi zatvorili im dovod, pa nek se oni snalaze. Agens A: Ili još bolje, zatvorimo odmah tu kod Čateža, pa nek se i ovi snalaze, ha, ha. (Flashback#1: neposredno pred blagdansku atmosferu, pitanje u toj uglednoj emisiji bilo je i što mislite o slovencima, pa je jedna fina agramerska gospoja natuknula kak su nejnu baku na križnom putu slovenci vilama tukli jer su oni takvi, a drugi je vrli junak dometnuo kak treba zatvorit sve puteve k sloveniji i napravit most od Međimurja do Austrije; primjera je dakako miljun, sežu bar do onog sranja s Dragojevićom kad su ga umontirali uz snimke iz logora).

E sad, jest da kasno palim, al ovo eskalira u p.m. Pa pitam za savjet, brejnstorm session, kajgod: kaj mislite kak bi bilo najefikasnije dat uzvrat - lecima, objavom u drugim medijima, protestnim pismom u Novi list koji sponozira emisiju, nešto suvislije i efikasniej a kaj meni ne pada na pamet. Da li uopće mislite da bi tak neka akcija bila smislena, ili je fašizam nužni aksesoar urbanosti (hvala, znam da jest, al nekak sam patetičan pa mislim da ne bi trebao bit).

Hvala,
vaš BB

Post je objavljen 07.01.2009. u 14:14 sati.