Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acinderellastory95

Marketing

O Chadu M. Murrayu...

Chad M.M. rođen je 24.08.1981. u gradu Buffalo (New York) u brojnoj obitelji. Ima 3 brata, polubrata i sestru. Divi se svom ocu koji ih je odgojio sam jer ih je majka napustila kad je Chad imao 10 godina. Srednju školu je mrzio , nije imao puno prijatelja jer se nije uklapao. U školi se bavio američkim nogometom i prilikom jedne utakmice jako se ozlijedio te su mu morali odstraniti dio crijeva i stoga uvijek mora paziti na prehranu. To je i razlog zašto se ne može udebljati. Medicinska sestra koja ga je liječila predložila mu je da se počne baviti manekenstvom. On ju je poslušao i ubrzo postao model za kompanije Sketchers, Tommy Hilfiger i Gucci. No njegova prava ljubav ipak je bila gluma i stoga odlazi u Hollywood.
U seriji "Gilmoreice" glumio je Tristana, Rorynu simpatiju, u "Dawson's Creek-u" Charliea.
Glumio je u filmovima "Freky Friday" s Lindsay L., u "A Cinderella Story" s Hilary Duff, u "House of Wax". No njegova najveća uloga bila je uloga košarkaša Lucasa u seriji "One Tree Hill".
U proljeće 2005. oženio se sa Sophiom Bush, ali su se već na jesen rastali. Sada je zaručen sa Kenzie Dalton. U slobodno vrijeme se bavi košarkom, gimnastikom i ragbijem.

Zanimljivosti:

-da nije postao glumac bio bi pedijatar
-obavezni modni dodatak je ogrlica koju mu je otac darovao
-imao je plastičnu operaciju nosa zbog manje nesreće koja se dogodila u nekom fast foodu na početku njegove manekenske karijere
-njegova najdraža football momčad je Buffalo Bills
-najdraža knjiga mu je ''Lovac u žitu'' J.D.Salingera
-najdraža tv serija su mu Simpsoni
-od glazbe najviše voli Incubus, Dave Matthew's Band i Pete Murraya




Post je objavljen 06.01.2009. u 23:55 sati.