Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mallabebica

Marketing

HVALA TI NA SVEMU !!! ......

ah...kako bih uopće započela pisati ovaj post..? ovo je jedan moj dnevnik.. u kojem pišem...o onome kako se osjećam...kako živim...kako se ponašam... ma jednostavno o svemu...


Image and video hosting by TinyPic


pa evo...prvi dio posta posvetila bih sama sebi...tj...napisat ću nešto o sebi! a bit će i o mom dečku!

...hm...nemam baš neko mišljenje o sebi...tj...ne mogu reći da sam dobra cura...kad jednostavno nisam...evo...svima vama priznajem da imam dečka kakvog nitko ne može poželjeti..jednostavno jednom riječju savršenog... ali mislim da me ne zaslužuje...mislim da je on predobar za mene...i da zaslužuje bolje od mene....i bez obzira što smo mi u ozbiljnoj vezi...i što se volimo...imam to mišljenje! ali...kako da ga promijenim...? to je ne moguće...vidjeti njega onako dobrog..nježnog...osjećajnog... ma savršenog...nema druge riječi...kako me uopće može voljeti?


drugi dio posta posvećujem svom jedinom i najboljem dečkiću!

Stalno mislim na tebe, i nekako, ušao si u moj život…u moje srce…jeli možda čudno što te volim? Jeli čudno to što želim s tobom pobjeći od svih…?možda ovog puta, srce mi ispravno govori, jer sam se stvarno utopila u tvoj život…zavoljela te! I neću odustati dok god ne budeš blizu mene, i dat ću ti sve što imam…samo mi daj jednu noć da ti pokažem koliko te volim…riskirala bih cijeli svoj život samo kako bih bila s tobom,kako bi tvoje tijelo bilo uz moje…život bi dala za tebe, ali ne znam kako ću ti to dokazat..a ti si toliko daleko, kao i svemirska zvijezda…i znaj kad god u ljetnoj noći pogledaš u nebo i vidiš ga obasjanim zvijezdama, znaj da te još duplo toliko volim…ja ću pobjeći s ovoga svijeta… ne mogu više ovako, želim pobjeći s tobom…svaki dan živim za tebe…a svaki put kad se sjetim tebe, znam da sam pronašla ono stvorenje s kojim želim provesti ostatak svog života…svaki put kad se sjetim tebe, razmišljam kako te mogu brzo izgubiti, i svaki put kad se sjetim tebe, znam da si u mom srcu jedini zauvijek…..(ovo je sastavak samo za mog dečka..ovo sam posvetila njemu!) a ovo su neke njegove slike!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





i evo...to bi bio on...moj život...moja nada...moje sve...i eto...ne želim više ništa drugo niti pisati...

sad vas puno pozdravljam i komentirajte mi....pussa!


Post je objavljen 06.01.2009. u 19:59 sati.