Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justalittleperfectworld3

Marketing

kako je ludoo bilooo... hahaha..

Hallo!... Evo mene opet. Moj tatica je organizirao party, samo za mene i moje SAVRŠENE prijatelje. Kako je ludoooo bilo... jao.. Presavršeno.
~Dan prije tuluma~
Ustala sam u 9h. Lucrecia (moja sluškinja) odmah je dojurila i donjela mi moj doručak. Kad sam se najela išla sam se srediti u moju SAVRŠENU kupaonicu :)
Nakon toga morala sam u grad po novu haljinu (Pa ne mogu se na svom tulumu pojaviti u staroj haljini) I našla sam je cerek cerek Baš mi je slatke :) Crvena je i ima mašnicu cerek budem stavila slikicu =)
Naravno morala sam kupiti i cipelice! Nasla sam ih. bas su slatke yes

~Dan tuluma~
Morala sam ustati u 8 h. Lucrecia mi je donjela dorucak. Nakon toga sam se istusirala i morala ici frizeru. Malo mi je nakovrcao kosicu i bas je lijepa!..
Moji vizažisti su me našminkali. Kako sam samo bila prelijepa!.. Oči bi vam ispale da ste me vidjeli hahaha (ne odnosi se na savrsene poput mene) haha... Party je poceo u 21:30. Prvi je dosao moj dečko.. došao je u 20 h... pa smo se mogli prasnuti jos jednom prije tuluma.. uff.. kako je bilo dobro.. hahaha.. al necu sad o tome. U 21:30 vec su svi bili na terasi kraj bazena. Ja sam dosla i svi su se zabuljili u mene! Bila sam glavna na toj zabavi!.. Tolko o tome! Evo vam sad slikice cerek

Image and video hosting by TinyPic

Moja haljina cerek ajme presavrsena je....

Image and video hosting by TinyPic

Moje cipelice cerek
To me je seka slikala kad sam ih isprobavala.


Kaj nije presavrseno???
Ah da, zaboravila sam reci.. Nikky se UDAJE!.. Ajme ne mogu vjerovat.. Josh ju je zaprosio. Vjencat ce se na Karibima (rekla sam u proslom postu da idem. Tako da je ovo zadnji post prije nego odem!.. Falit cete mi... cry haha.. Da bas! (ne odnosi se na savrsene).. U sljedecem postu budem stavila slikice sa Kariba i sa vjenčanja.
Savrsena pusa savrsenim usnama!

Post je objavljen 06.01.2009. u 18:42 sati.