Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna-riri

Marketing

Obitelj,tjelo,glas...

Obitelj:Potpora obitelji veoma joj je važna."Zovem ih telefonom iz svih krajeva svijeta i sa svakim članom obitelji posbno razgovaram.Opisujem im sve što se događa."Kada je u New Yorku,živi sa svojom "zamjenskom obitelji"-Evanom,čovjekom koji ju je otkrio,i nejgovom suprugom Jackie,koji su je prihvatili kao vlastitu kćer.
Glas:Riri je već kao malena pjevala pred ogledalom,a upornost joj se svakako isplatila.Njezin je glas snažan i ima neku posebnu boju.Svatko tko je čuje kako pjeva uživo zna da ona nije lutkica koja samo pomiče usne,nego istinski pijevački talent!
Tijelo:Nemojmo se zavaravati:Rihanna ima super glas,ali da nije toliko lijepa,kudikamo bi teže uspijela.Ona ima tijelo modela i lice anđela.S dugim nogama,prćastom guzom i baršunastom kožom u svakoj kombinaciji izgleda seksi.
Ambicije:Rihanna uvijek daje sve od sebe.U godinu i pol dana snimila je dva uspješna albuma,turnejom obišla cijeli svijet, i tek što je objavila hit WERide,već je ušla u studio i poćela raditi na albumu Good girl gone bad...
Prijatelji:Prijateljice Melissa i Alex prate Riri na svim nastupima i turnejama,a ako to nije moguće,naravno se čuju telefonom ili dopisuju mailom."Otkako sam poznata,svi žele biti u mojoj blizini,ali ja znam tko su mi pravi prijatelji.Koliko god da sam udaljena od njih,uvijek su uz mene i podržavaju me."
Samopouzdanje:Rihanna prije svega vjeruje u sebe:"Volim sebe.Znam da imam na čemu biti zahvalna.Mama me odmalena učila da nikad ne poželim biti netko drugi,nego da budem zadovoljnaonim što imam."


Post je objavljen 05.01.2009. u 12:55 sati.