Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Pravilnik o kategorizaciji "jebaca"

Za sve one koji imaju iznad 18 Godina !!
U protivnom ne citaj dalje !!

Kako sam u kuhinji spremam rucak i nemam vremena za pisati novi post, evo jedan stari iz 2006 godine.

Pravilnik o kategorizaciji Jebaca !

1. Grupa - Sto posto nesposoban. Niti moze niti hoce kako kazemo "Izgubljen slucaj" Kita mu sluzi samo za pisanje. Skloni Literaturi i znanstvenom radu. Podoban za savjetnika. Rehabilitacija nemoguca

2. Grupa - Zeli ali ne moze (povjesnicar). Prica o proslim dogadjajima u kojima je nakada sudjelovao. Pise memoare i Blog. Nema rehabilitacije.

3. Grupa - Lingvista (jezicar) Pariski djak. Radi po ukusu. Kompenzira se erotskim romanima. Nema rehabilitacije.

4. Grupa - Djelomice sposoban jebac. Jebe samo uz tudju pomoc. Obavezno dojebavanje uz strucnu pomoc. Procitao dvije knjige u zivotu. Potrebna specijalna terapija. Moguca djelomicna rehabilitacija.

5. Grupa - Mjesecar. Jebe jednom mjesecno i to kada primi platu. Ostale dane je jeben. Kranji domet u literaturi, Sportske novosti. Rehabilitacija moguca uz specijalnu socijalnu pomoc.

6. Grupa - Vikendas. Jebe samo u vrijeme tjednog odmora ili u samoodbrani. Cita samo ako mora. Za oporavak potreban poseban tretman i specijalna terapija.

7. Grupa - Nadnicar. Jebe svaki radni dan, a moze i honorarno, ovisno o radnim uvjetima. Naravno da ne cita kad nema vremena za to.

8 . Grupa - Kenguur laze

9. Grupa - Super jebac. Idealan muskarac. Jebe u svim prilikama i u svim okolnostima. Mengu i slicno ne prihvata. Ima propuh u glavi i Celik u gacama. U zivotu nije procitao ni jednu knjigu. Glup ko kurac jer mu je glava suplja :)

10. Grupa - Sexualni manijak. Jebe sve. Musko zensko, staro, mlado, jednom rijecju, sve sto hoda, gmize, leti, pliva....

Pravo na specijalnu i tudju pomoc po ovom pravilniku imaju grupe od 4 pa na dalje, a jebacki staz racuna se kao benificirani radni staz. U zalbenom postupku provjera sposobnosti pojedinih grupa i jebaca izvrsit ce se prema grupama i u posebnim specijalnim uvjetima jebanja.

ZAVRSNE ODREDBE


Danom stupanja na snagu ovog pravilnika, prestaju vaziti bilo kakve olaksice za sexualne invalide koje su tijekom raznih povlastica imali po starom pravilniku.
Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od objave.

Zene i djevojke koje su ostecene ovim pravilnikom prilikom kategorizacije njihovog partnera imaju pravo na odstetu, a istu pismenim putem , e-mailom ili putem komentara na blogu.


Ministarstvo za Sexualne poslove i planiranje okolisa :)

PS #7986 \ 59 ... ne trazite "Super jebace" takvih nema to je samo iluzija !! smijeh




Post je objavljen 05.01.2009. u 12:28 sati.