Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zizy55

Marketing

Odlučila sam!!!

Odlučila sam preimenovati blog. Zašto bih ja pisala o slawnima, zaboravila sam navesti da nisam ovisna o njima, neg tek tako pišem o njima. I neću više, odsad je ovo blog o meni o šta ja znam o čemu još, ali ponekad kad nađem baš dobru vijest možda je napišem. Eto to je ova odluka iz naslova.

Photobucket



A sad idemo dalje, sry ljudi koji ste napisali neke prijedloge o slawnima o kojima nisam pisala, sry.

Evo sutra su sveta tri kralja sutra se skida bor, šteeeeeeta,bađ je lijep¨!!!!!crycrycrycrycrycry
Prošla je Nova godina, i naravno Božić. to je sve tako brzo prošlo, a sad prekjučer ili kad padne snijeg, to me razveselilo možda prvi dan ali kasnije veselje je otišlo dalje, jer jednostavno to nije to, snijeg nije padao za božić, ove sam godine tek vidjela kako je dalmatincima, kad većina od njih osima ako slučajno baš padne snijeg ili ako netko ode na skijanje, većina njih nije vidjela snijeg.

Evo škola počinje za tjedan dana neeeeeeeee......crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry
headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang
bangbangnonononocrycry

JUčer sam pratila snježnu kraljicu, bilo je ok, samo su naše mogle bolje, znam da jesu ali nema veze, i gledala sam ono poslije veterane, ono finale Janica i onaj neki Enn, nije bilo pošetno, pa njega su pustili 3 sekunde kasnije,al' ajde on je ko neki džentlmen pa ju je sačeko al opet pobijedio, ma nema veze.
Sutra vozi Ivica, pa evo ja mu želim da ne padne, i da bude što bolji!!!!!!!!

To je to, evo nadam se da ovi koji komentiraju su pročitali post jer je vrlo važan, i ja želim kommove u vezi posta, evo, danas sutra stawljam linkiche, neznam oću li sad neznam dali imam vremena, ali tjekom dana ili u najgorem slučaju sutra....

Photobucket



___________________________________by:Zizy______


Post je objavljen 05.01.2009. u 07:26 sati.