Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Opipavanje kolektivnoga bila.

Brek sekcija MiP kolektiva već nekoliko dugih mjeseci nije organizirala karaoke/slušaonu "Melodije Istre i Kvarnera" u KSFF-u pa ovim putem pitamo članove kolektiva:
- jeste li zainteresirani za nastup na karaokama ili za ples na slušaoni u siječnju (možda veljači ili ožujku) 2009. godine?
- imate li posebne glazbene želje ili želju za kakvom tematskom večeri MiK-a?

Hvala Vam na iskazanom interesu, potrudit ćemo se biti još uspješniji no do sada (ako je to uopće teorijski izvedivo) i ispuniti sve vaše želje (glazbene, scenografske, igre, ples, piće).

Uoči MiK večeri, jedan klasik staroga MiK-a: Uragani: "Školjka".



Uvijek Vaša,

Brek sekcija

P.S. Brekovim zalaganjem došli smo do riznice zvane arhiva skečeva emisije "Jutarnji kist" s NIT-a (Nezavisne istarske televizije)... Link se nalazi OVDJE... Radi se o skečevima koji su, siguran sam, bili od presudne važnosti pri formiranju MiP identiteta svim članovima Brek Sekcije MiP kolektiva. U skečevima nalazimo i spuštanje hlača do glešnjeva i šrabing, ali i rijetko korištene vještine kao što je skok u hladno more ili blatnjavu baru uz cestu. Nadam se da ćete uživati, iako niste u formativnim godinama bili izloženi ovakvom udaru pluseva direktno u mozak. Za početak preporučam prvi skeč, DJ Sisar, u kojem je korištena pjesma "Daddy Cool" grupe Boney M koja najavljuje i večerašnji koncert Boney M na Trgu u 20h!

oksi



Post je objavljen 04.01.2009. u 17:32 sati.