Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xslatkamala1x

Marketing

Muška posla

Dragi moji čitatelji,

moram vam reći da sam muškarcima osobito razočarana. Nekad me čudi vaš primitivizam i nepoznavanje područja nanošenja boli drugoj osobi. Nikako da shvatite da vas žena s kojom ste bili u vezi uvijek može povrijediti više nego što vi možete nju. Niti ne trebate trošiti vrijeme na uvjeravanja kako vi niste ništa krivi, kako vas je druga zavela, pa se onda opet vratite na priču da se ništa nije dogodilo i da ste samo prijatelji...dajte barem naučite lagati, a dok to ne uvježbate nemojte se sramotiti izgovaranjem nesmislenih rečenica.

Žene imaju vrlo izraženo šesto čulo pa lako prokuže kad muljate, a pomažu i tragovi ruža na vašim košuljama i onog jeftinog parfema te drolje koji nam se ureže u sva osjetila...ne, ne moramo vam biti blizu da bi znale što radite i gdje ste i s kim bili. Mi vas poznajemo bolje od vas samih.

Pa, ako već odlučite varati, pokušati povrijediti drugu stranu ili ju samo učiniti ljubomornom morate zapamtiti osnovno pravilo: ništa nećete postići ako nam ta "dotična droljica" nije ni do koljena. Da bi nas takvo što zabrinulo mora biti ljepša, imati bolje tijelo, obrazovanje ili poziciju....ili barem nešto. Joj, kako ste nemaštoviti i naivni. Prepuštate se u ruke prvoj koja naiđe, a ona vas muze i iskorištava do iznemoglosti (vaš džep naravno). Nema te žene kojoj se sluša o bivšoj ljubavi koja vas je povrijedila ili o ženi koja ne zadovoljava vaše potrebe, osim ako nema neke druge motive.

S druge strane, ako mi odlučimo vas povrijediti to je vrlo lako. Vaš ego je nešto nemjerljivo, a vaši prijatelji samo naivna lovina...nema ništa jednostavnijeg od zavođenja vašeg najboljeg prijatelja, a to je područje koje vas najviše boli. Jadnik se neće ni snaći, a izdati će prijatelja.
Drugo područje se pak tiče vašeg džepa i peglanja kartica. Pokušajte zbrojiti koliko vas je koštala cura ili žena koju ste prevarili, jel mjerljivo? A na kraju vas je ipak ostavila i svejedno vas ismijala.

Dragi moji muškarci, ne igrajte se sa ženama. Tu igru ne poznajete, a one udare tamo gdje vas najviše boli.

Pozdrav,
ostanite mi lijepi, zdravi i pametni.....

Post je objavljen 04.01.2009. u 16:58 sati.