Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Prve vijesti iz Vodica

U subotu oko podne sve ekipe NK Dubrave sretno su stigle u Imperial hotel u Vodicama, iako zbog bure kao u neka davna vremena preko starog Velebita. Nakon smještaja po sobama, čekao ih je spreman švedski stol. Na meniju od juhe, ribe, pohanog mesa i različitih priloga, salata i deserata svatko je mogao odabrati ponešto za sebe. I još prije mraka prkoseći nepokolebljivoj buri ekipe 97, 98 i 99 godišta odradile su trening na terenu dok su zagići sa svojim trenerom prošetali čitavom plažom hotelskog kompleksa privikavajući se na hladan ali čist morski zrak. Nakon večere ostalo im je još dovoljno vremena za druženje po sobama a oko 22 sata i najizdržljiviji su utonuli u san.
Danas su po prekrasnom sunčanom i mirnom vremenu već odigrane i prve utakmice. Limači 98. na novom terenu NK Vodica (naravno na umjetnoj travi i to kakvoj) pobijedili su stariju ekipu (mješano 96. i 97.g.) domaćina rezultatom 3:2. Golove za Dubravu zabijali su Klaić, Malkoć i Prpić. Uzimajući u obzir starije protivnike te igranje na velikom terenu sa pravilima velikog nogometa (offside, kartoni itd) limači su se odlično snašli i iznenadili sve prisutne.
Limači 99. odlično su odigrali svoju prvu utakmicu na gotovo zaleđenom terenu koji se do kraja utakmice pod utjecajem sve jačeg sunca otkravio, ali su ipak izgubili od ekipe Zagorca rezultatom 2:1 koja je imala svega nekoliko prilika za razliku od naših dječaka. Slobodnim udarcem kapetan Vidović smanjio je pri kraju utakmice vodstvo protivnika.
Zagići su igrali protiv NK Trnja, ali nakon tri vodstva utakmica je ipak završila pobjedom Trnja rezultatom 4:3. Sva tri gola za Dubravu postigao je kapetan A. Prpić u utakmici koju je čitava momčad odigrala izuzetno dobro. Ova generacija poslije laganog podnevnog odmora odradila je trening.
Limači su trenutno na bazenu sa svojim trenerom, nakon čega ih očekuje šetnja po plaži i večera.
Svi su zdravi i poslušni. Pozdrav do sutra!

Post je objavljen 04.01.2009. u 16:23 sati.