Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

204. kako je počela godina ,,,

Image Hosted by ImageShack.us



Hvala Vam svima na ljepim čestitkama, ali kao da su me vaše čestitke zaobišle. Na staru godinu sam počela šmrcat, na samu Novu sam zakurila s temperaturom 39. Kažu "upala pluća".

Ma ne, nije to sve...
...juče se probudim i osjetim da nekako slabije vidim na desno oko, idem se umiti i osjetim strašnu bol u desnom obrazu...pogledam se ja u špigl i kad tamo...neka nepoznata otečena žena me gleda...oteklina od zuba mi zatvorila pola oka.
Naravno, subota je i dežurni zubar radi tek od 22 sata. Čekam ja s bolovima i nakljukana s Voltarenima tih jebenih 22 sata.
Siget...puna čekaona...svi se držimo za zub...pa zar sve nas zub mora uvijek boljeti vikendima ili praznicima. Nakon dva i pol sata čekanja, uđem i zubar (zgodan i mlad, sve mi je bilo bolje kad sam ga vidla) zaključi da je u pitanju težak granolom, tri fistule i nekakvi bjeli čvorići...zub naravno ne dira da ne dobijem kartu za Mirogoj...dobijem antibiotike i upozorenje da zub mora odmah nakon upale van jer bi mi se život mogao pretvoriti u nekaj kaj mi se za sada ne sviđa.

Eto toliko od moje sretne nove godine.
Vjerujte mi...zelena sam ko ovaj na slici...zelena od jada, boli i bjesa.

Čitamo se...voli Vas Ančica.
Iskreno se nadam da nitko od Vas nije imao takav početak 2009 godine.



Post je objavljen 04.01.2009. u 13:08 sati.