Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluediarzyoflittlegirl

Marketing

Infracrvena veza...preko neta...

Što vi mislite o internetskoj ljubavi? Jeste li ju ikad doživjeli?
*sliježe ramenima*
Neznam, ali kad ju osjetite(ili ako ju osjetite) sigurno ćete poluditi. Kao ja. Svaku večer, svaki dan mislim na njega. Pokušala sam to izbaciti pisajući pjesme, ali opet ništa. Sve je opet isto. Najgora stvar je što već dugo nisam vidjela njegove pravopisne pogreške koje je brzo tipkao, njegove filozofije i raspravljanje o knjigama. On je negdje daleko, na nekom putovanju bez kompjutera. I TO ME UBIJA!
*dere se*
Ne mogu više izdržati niti dan, a da mi se ne pojavi 'imate novu privatnu poruku' i da u njoj pročitam svježe istipkano volim te. Ne mogu!
*čupa kosu*
Pokušala sam mu se javljati mailom, ništa. Pokušala sam ga dobiti msn-om, ništa. Pokušala sam ga naći na Facebooku i opet ništa. Ljubav me ubija! Rijetko koji ljudi dožive ovo iskustvo kao ja...rijetko koji. Ali oni koji to doživljaju, ili su doživjeli, molim vas dajte mi savjet! Ja ludim! Zračim samo ljutnjom i frustracijom zato jer ga nema. Na forumu ga nema već tjedan dana i više. Upomoć!
*viče*
Još malo i dođeh do granice ludosti...a čak mu ni sliku nisam vidjela! Svaki dan mislim susretu s nekim visokim, crnokosim dečkom. Ali ništa! A ja sam još zaljubljena! Help!
*guta Raffaello, maše i diže se s stolice*
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 04.01.2009. u 12:03 sati.