Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strossmayer

Marketing

Islam/vanzemaljci/Hiroshima i Nagasaki-pr.Yugoslavia/zidovska era/astrologija

1.stav o islamu
2-alieni
3.znači li to da su Hiroshima i Nagaski bile Božja volja
4- ako židovska era počinje 3761.pr.kr. kako to da je već inspekcija
5-značaj astrologije
Pozdrav
Keti

--------------------------------------------------------------------------------

1) Nista sto je poslije Starog Zavjeta se ne prihvaca pa tako ni Krist ili Muhamed te njihove religije. U povijesnom znacenju se oni prihvacaju kao persone koje su postojale ali ponavljam ne kao proroci niti utemeljitelji novih vjera. Jer ako je Bog dao vec jednom vjeru, koja je Bogom dana, zar bi se on tek tako brzo predomislio i poslao na Zemlju zadnjeg proroka ili tkz. kobajage Bozjeg sina koji ce sve sto je on naredio preokrenuti za 180 stupnjeva?Znam vec unaprijed za odgovor Krscana kako se vremena mijenjaju i u skladu s njima i zakoni ali zar ne bi nda bilo logicno da se to modificira u samom Judaizmu nego da se sve mijenja iz korijena? Isto vrijedi i za Islam koji BTW prihvaca Stari Zavjet te i samog Isusa te sa Muhamedom, kao zadnjim prorokom prije kraja svijeta, tj. uzdizanja svih pravednih Muslimana na Mjesec, nastavlja sa sasvim novom religijom koja osim ostalih uci na ubijanje svih koji ju ne prihvate, i to po originalnom Kuranu!!!Vidi o FITNI na Internetu ili na YouTube-u


2) Po Judaizmu kako sam i rekao u prethodnom odgovoru mi nismo sami u svemiru koji buja od raznih vrsta zivota pa tako su i alieni.
Ako pogledas proroka Yehezkela u Bibliji te njegov susret sa alienima vidjeti ces tocan opis leteceg tanjura te svemirce sa skafanderima u svemirskim odijelima srebrne boje a inace se to vozilo po hebrejski naziva Merkava (nesto kao "svemirska kocija") po kojoj je prozvan i nas Israelski tenk MERKAVA!

3) Hiroshima i Nagasaki nisu bile Bozja volja nego povijesni cin modernog covjecanstva kojih je u proslosti vec bilo (kao npr. tocan opis atomskih ratova u Rig-Vedi) najvecem Indijskom spisu, tisucama godina prije Krista. Dakle odraz ljudske slobodne volje a ne Bozji cin! Ne treba ici tako daleko nego samo pogledati Yugoslaviu??? Tko nam je kriv sto smo se razjebali? Samo mi sami jer smo dozvolili da vodjama poput pokojnih oportunista Tudjmana, Izetbegovica i Milosevica koji nisu imali kako volje tako ni strpljenja cekati na rotaciju da postanu predsjednici SFRJ-a svakih 6 godina, nego su se zapetljali sa imigracijom i Zapadom kojima nije odgovarala homogena zajednica kao 5 armije Evrope po jacini ili zemlja koja je jedna od rijetkih pravila svoje podmornice ili svoje mlazne avione ili-ili-ili pa primjenise staru latinsku poslovicu! PODIJELI PA VLADAJ! Jer je to upravo ono sto oni sada cine! Prvo su nas zavadili po nacionalisticko-vjerskoj osnovi, zaratili, osiromasili, uzeli sve nase mozgove tj. inteligenciju i intelektualce preko miliona izbjeglica koje su apsorbirali uzduz i poprijeko globusa, pa pokupovali sve sto je ostalo imalo vrijedno, da bi sada nama vladali preko svojih banaka i vlasnika kapitala te svih onih domacih izdajnika koji su se na ilegalan nacin domogli krupnog kapitala tijekom rata.

4) Ja govorim o pocetku civilizacije koja je Egipatska i Babilonska a ne Zidovska!Jer je prva naucno dokazano poznata civilizacija bila ipak Egipatska. Ne ulazim u polemiku o starim Kinezima niti o Hindusima tj. samom Tibetu gdje postoje Vede, recepti i lijecnicki tretmani stariji od 6000 godina pr.n.e. Jer oni nisu djelovali kao civilizacije na nivou drzave nego pojedinacne jako razvijene ljudske grupe.

5) Astrologija je kao i gatanje u kavu ili Tarot karte, tj. u principu sve sto se tice proricanja buducnosti-zabranjeno!

2008 (c) Copyright by David Strossmayer


Post je objavljen 03.01.2009. u 22:05 sati.