Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roseofthedead26

Marketing

<3

Vrlo emotivan post. Neki ljudi će ovo čitat iznenađeni jer nisu navikli na mene ovakvu. Radi se uglavnom o nekim stvarima i ljudima koi mi puno znače u životu. Ili su značili. Da krenem.
*melin,27.6.2oo8.*

/


Ovu sliku obožavam. Iako se poslie toga meni okrenuo sviet i samo loše donielo, ja ću to imat u liepom siećanju.


*sekice.Petra i Paula*


/


Ove dvie osobe ću pamtit dok sam živa. Doniele su mi toliko problema, od bježanja od kuće zbog Petrine patnje za dečkom do markiranja ispita u glazbenoi s Paulom samo da bi otišle u KSET. Ma volim ih.

*Bela,Ožeg, Miha i Nikola*

/

Jao. Ovoe nailjepša slika svih vremena. Iako se sad sve promienilo, uviek ću ih pamtit. Tu je bilo svega. Od ljubavi do mržnje, od smieha do tuge.

*Nika,Bela,ja,Tea,Mia i Prišlinka.*

/


Za ovu sliku mogu reći sve isto kao i za ovu prethodnu. Bilo je liepo družit se s vama.

*uff.ja*

/


Isuse. Toliko žalim za ovom čupom. Obožavala sam svou kosu,al ju nikad nisam pokazivala. Nisam egoistična,ali stvarnoe prekrasna. I plava. Plava. Moram priznat,toga mi nie žao. Naprotiv,drago mie.

*Piljo moi.*
/


Ovai čoviek mie promienio život. Kao buraz mie. Moa desna ruka. Aime maiko,kako ga volim. 18.o4.2oo7. <333

*Abi*

/


Ahh..Abi moa. Ta curae super. Ja ju obožavam. Ne pie, ne puši. Misli dae to bacanje novaca i ne mora to nužno bit naibolji način da se zabavimo. U pravu je. Ide u mou školu,a želi studirat ruski. A luđakinja. Volim ju.

*Nika*

/
-> ona i ja na slici.

Kad bi trebala napisat što sam sve u životu s njom proživjela, trebala bi mi ciela viečnost. Imale smo jednu gadnu svađu zbog [2 rieči-Maja Marić] čega smo se u principu rastale. U pičku materinu,sou meni memoris =(((. Al trenutno smo razdvojene i nemamo puno vremena da se družimo,al i dalje pričamo po 3 i po sata i nie nam dosta. Pa ja najebem zbog telefonskog računa. Čita mi misli. I obrnuto. Smatra da bi ja trebala bit bračna savjetnica. <3.

*Nikola*
Njegovu sliku neam. Obrisala.

Ovo sam jednostavno morala stavit. On i ja se znamo od rođenja i kad sam ga trebala pomogao mie. No međutim,znate za muško-ženska priateljstva? Nažalost, to kod nas nie funkcioniralo i tako smo se odvojili. Tako mi to nedostae. PAS MATER.

*Anja*

Image Hosted by ImageShack.us


Spešl čajld.
Iako se ne viđamo prečesto jer se niak neremo dogovorit,mislim da zaslužue da ju spomenem. Da,pogotovo jer sam zbog nje završila u popravnom,al nea veze. Morala sam ju vidit tai dan i to mie bilo naivažnie.

*Pavle i Kaso - moa vučna služba :D*

/
-> Kaso. /
-> Pavle.

Moa vučna služba. Isee da mi nie njih.. Ne poznam ih dugo,al su carevi! :D
Hahahah Pavle evo ti cmokich,zaslužio si. :*
A i ti Kaso xD :*

*Ona. <33333333333333333*

/


Išel smo u razred 8.godina. Mrzile smo se. Voljele smo se. Iz neke gluposti postale smo ROĐOSI. Preko ljeta mie postala naibolja i nezamienjiva. Prala me i trieznila na bundeku, također i na Novoj. Davala mi savjete i tiešila me kad mie naiviše trebalo. Isuse,plačem nad tipkovnicom. Hvala Bogu,ona me nie ostavila. Još. Kao neki. Svatko bi ju mogao zaželjet za priateljicu. Kuži me i tu je uviek kad ju trebaš. Svi ju vole. Pa kako i nebi?! Jednostavna,ali komplicirana. Tužna,ali vesela. Jedinstvena je. Oči zelene kao livada. Moa naidraža. Moi rođo. JEBITESESVI!! Volim ju naiviše na svietu!
Neopisivo je to koliko ju volim. Ona je moa droga kou trebam svakodnevno. Sa njom nikad nere bit dosadno.
Divno stvorenje.

The last thing I would like to do before I go away...
Is cry there next to you.


Hrabra, odvažna, neustrašiva.

Svaka kapljica kiše ožiljak je na mom srcu,
ali svaki trenutak proveden s tobom ih lieči...

She's so fragile like a flower in the wind.

Volim te i znaš da ti želim samo smieh i veselje, sve ono ružno prebaci na moja leđa... Nosit ću teret za tebe, jer te volim...


Eo toe to. <3

Post je objavljen 03.01.2009. u 18:27 sati.