Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strossmayer

Marketing

O Sotoni-ženama-stvaranju svijeta-reinkarnaciji-vjenčanje sa Sotonom-DNK-nastanak Israela-nacisti i crna magija

1.Voljela bih da napišete kabalističko shvaćanje Sotone i zla-kako su oboje nastali,zašto i
kako će završiti

--------------------------------------------------------------------------------

Često se ljudi pa i sam filozofi pitaju kako je mogao nastati Sotona i zlo ako je Bog samo dobar?
Jer ako je on čista dobrota a napravio čovjeka po svojoj slici i prilici onda je točno to sto oni navode tj. da čovjek u svojoj biti ne može biti zao.
Ali kako je onda zao i odakle taj Sotona.
E pa sada ovako.
Kako smo mi oko 75% samo voda tj. sam Bog Jahve (nemoj ovo brkati sa pojmom "Univerzalnog Boga-'ELOHIM" kojega ću ti tu potanko razjasniti)što je onda sve ono ostalo što nas čini a nije Božansko?
Naime Bog se umjesto Jahve (što je zabranjeno reći kako ne bi kršili jednu od Božjih zapovjedi) naziva Elohim(u molitvama) ili Elokim kada ga želimo spomenuti a ne molimo se.
E pa sada onako kako sam ti potanko objasnio značenje Jahve kroz kemijsku formulu vode H2O tj. "Jud" kao njegovo prvo slovo pa onda "Hej"+"Vav"+"Hej"=H2O ili voda isto tako treba da razgradimo pojam Elohim koji se piše sa "Alef"+"Lamed"+"Vav"+"Hej"+"Jud"+"Mem".
Pa je to sljedeće:"Alef" znači broj Jedan, prvi ili BAZA,"Lamed" znači Limudim ili Učenje, "Vav" najveća vrijednost na duhovnoj skali hebrejskog alfabeta te jedno od tri derivatna stanja vode jer moze biti i O kao i U,"Hej" je slovo samog Boga=simbolične oznake vrijednosti Elohim,"Jud" je kako znamo oznaka za Jahve ili Židovskog Boga te "Mem" dolazi od riječi Mada ili Nauka.
Samo da ti to pojasnim potanko.
U početku bijaše samo Bog ili Alef=Prvi kao baza svega i svemu.
Poslije Bog nauči sve o sebi i o svemu sto ga okružuje pa zato imamo Lamed ili od riječi Limudim=Učenje.
Kako je želio da stvori život osim svoga, to je stvorio vodu sa svoja tri derivatna stanja pa od toga imamo Vav jedini od slova koje može biti i V i O a i U.
Jer kako znaš Nebo je čista voda-Šamajim=Šam Majim ili tamo-voda!
Poslije je odlučio da ovim simbolima podari jedno slovo koje će ih definirati kako nikada ne bi bilo zabune kada je riječ o ALEF-BAZI,LAMED-UČENJU i VAV-SIMBOLU VODE kao izvora života te dade slovo "Hej" kojim se inače On samo u hebrejskom označava kao skraćenica.
Ali kako je želio nastaviti stvarati a ako njega bila čista tama, kao uostalom i danas u većini svemira osim gdje ima zvijezda tj. sunaca,to odluči da napravi sunca koje će osvijetliti tamu te rasčistiti gustu materiju koja je bila oko njega.
Pa zato stvori hidrogensku eksploziju koja ne samo da razbija gustu materiju procesom kojeg mi teleskopima vidimo kao Nebule nego ujedno daje i svjetlost praveći zvijezde koje su umijeće sto su ga El-Šadai i Abadon podarili svom prvom arhanđelu Urielu (vidi relevantan dio u članku!)
Sada ujedno i znaš zašto se je Jahve nazvao tim imenom kada je na Sinajskoj gori podario deset Božjih zapovjedi.
Pa upravo zbog toga što je već tamo odlučio svom odabranom narodu podariti najveću od svih tajni svemira tj. atomsku i hidrogensku eksploziju/energiju.(U tkz. tajnom projektu 'Manhatan' u USA su radili kako Einstein tako i Openheimer,obojica Židovi).
I na kraju kada je stvorio već i zvijezde, preko svog Arhanđela Uriela, tada je počeo da se bavi Naukom tj. riječ Mada gdje je stvorio prirodu i čovjeka te mnoga druga bića na različitim planetama u svemiru.
Jer po Judaizmu mi nismo sami u svemiru,svemir je pun života i različitih živih bića te je Bog u evoluciji Zemlje, kada su na njoj hodali dinosaurusi i drugi, nekoliko puta uništio naš planet asteroidom da bi nastavio evoluciju prikladnu za ono što mi danas nazivamo planeta Zemlja.
Vjerojatno ćeš se zapitati što Bog uopće čini kada je sve ostavio u rukama svojih podredjenih El Šadaja i Abadona te onih Arhanđela pod njima?
Pravi odgovor je-SPAVA!
Da spava i to punih 6 milijardi godina kada se budi, provjerava sve što je učinjeno u njegovom odsustvu i pravi 'semafore' tj. koordinate gdje će se i što dalje raditi u njegovom odsustvu tj. pravi REŠET ili mrežu od 'Kuf'-koordinata ali njih je ostavio kao samo njegovo umijeće a to su tkz. kvazari i pulsari u Svemiru koji nisu ništa drugo negoli obične 'Neutronske zvijezde'.
Veliki obima od samo nekoliko kilometara ili desetina kilometara a sjaje i po količini energije jače od nekoliko stotina sunaca tj. energetski nekoliko milijardi puta snažnije od samih sunaca, proporcionalno svojoj veličini naravno!
Sada se samo prisjeti dijela članka koji govori o Hinduizmu i atomistici tj. onog što se u Indiji naziva Brahma koji je neutralan u svom bitku (N) NEUTRON ali se priklanja dobrom (+)PROTON. jer samo zajedno čine nukleus ili jezgru svakog atoma u ovom našem Svemiru.
I onda kad je sve prekontrolirao i napravio raspored za sljedećih 6 milijardi godina opet ide spavati.
PO tome on djeluje samo jednu milijardu godina što je po našem kalendaru tisuću godina pa upravo sada će doći do fantastičnih promjena o kojima sam ti govorio jer treba da dođe svemirska 'inspekcija' koja dolazi jedanput u svakih 6000 godina, i koja će nam odrediti radne zadatke za sljedećih 1000 godina kontrolirajući nas izbliza, da bi opet otišli svojim putem i ostavili nas na daljnjih 6000 godina.
S obzirom da u Svemiru nije sve sunce, zvijezde nego i planete te sateliti koji kruže oko njih kao Mjesec oko Zemlje, te je gusta tama svagdje gdje nije svjetlost od Nebula se stvaraju kosmičku oblaci i oluje od kojih se opet prave planete.
E upravo ta tama i svi oni drugi sastavni dijelovi svemira koji nisu niti sunca niti voda, simboliziraju Sotonu dok ono što je bitno za njegov Zemaljski simbolizam je sljedece objašnjenje.
Jedan od anđela-slugu bijelog Arhanđela Gabriela se 'odmetnuo' pa ga je Bog prilikom svoje 'inspekcije' pretvorio u tkz. tamnog andjela tj. Sotonu dok je njegovog prvog Zemaljskog slugu nazvao imenom Lucifer.
Sotoni je dano kao zadatak da svim mogućim načinima obmani ljude nudeći im zemaljske vrijednosti kao novac, poroke i slično da bi oni zauzvrat činili zlo drugima ili ono što im On nametne, kako bi se na Sudnji dan znalo tko je bio ispravan, a tko se olako polakomio kao i Eva u Raju, a Lucifer je zadnji od anđela podzemne hijerarhije tj. nešto poput šakala ili ptice lešinara na Zemlji koji jede samo ostatke od onoga što su druge zvijeri već pojele.
Sada si možeš zamisliti zašto je prvo slovo Boga ili Elohim tj. 'Alef' dano Egipćanima pa su slavili Boga po imenu Amon-Ra kao Boga sunca, nama preko 'Jud' pa slavimo JAHVU a Indijcima 'Mem' pa slave Manitua kao Boga Prirode.
Sve sami simboli koje Bog tako vješto koristi.
I nemoj misliti da je ovih 6 slova ELOHIM jedino što je Univerzalni Bog ili Elohim jer mu ostaje još preostalih 16 slova hebrejskog alfabeta da bi nastavio svoju daljnju evoluciju dok ne stvori ono što mu je krajnji cilj a to je čovjek i ljudi, stvoren-i od tkz.crnog kristala, što je otporan na najveću temperaturu, koji će hodati zvijezdama.
E tek kada se to stvori tek tada neće biti ni Sotona ni tame jer će cijeli Svemir biti obasjan a mi veći od našeg sazviježđa šetati njime po zvijezdama.
Ne zaboravi da je prva knjiga na svijetu 'SEFER JECIRAH' ili kniga stvaranja od našeg pra pra oca Abrahama samo ključ kojim se dešifriraju 24 knjige od Šimon Bar Johaja tj. ZOHAR-BOŽANSKA SVJETLOST te REŠET iloi MREŽA KOORDINATA preko zadnja tri slova 'Reš'+'Šin'+'Taf+ (u hebrejskom alfabetu)stvoren upravo da bi se napravio baš takav čovjek.
Taj crni kristal postoji samo na jednom mjestu a to je Meka u Saudijskoj Arabiji, i to na Abrahamovoj kući, koji je ujedno i biološko-magnetskih svojstava jer privlači muslimanske vjernike iz cijelog svijeta na njihov Hadž i Umru.

--------------------------------------------------------------------------------


2.Kabalin stav o ženama-pronašla sam da neki rabini tvrde da su one navodno duhovnije od
muškaraca,ali iz svega što ste napisali nisam stekla takav dojam

--------------------------------------------------------------------------------

Žene su spiritualnije i duševnije od muškaraca koji su duhovniji i materijalistički podređeni!
Spirituizam je ono što je vječna ljudska znatiželja, što će biti i što će mi se desiti, pa najviše vračara, astrologinja i drugih imaš baš kod žena jer ne zaboravi znatiželjnu Evu!!!Duševnost je emocionalna jer nitko ne može biti emocionalniji baš od žene koja na svijet donosi novi život. Duhovnost je ono što odlikuje filozofe i pisce pa najviše ih je baš među muškarcima dok je materijalizam također veća odlika muškog roda preko njihove bazne dužnosti, gdje trebaju da održavaju porodicu, bilo da se radilo o pračovjeku koji je bio lovac, pa preko onih u prijašnjim patrijarhalnim društvima koji su donosili plaću što su ih žene raspoređivale. Ali kako i sama vidiš danas se stvari polako mijenjaju opet u skladu sa astrologijom jer će 2150-e svijet izaći iz znaka Ribe te ući u znak Vodenjaka-ženski simbol!

--------------------------------------------------------------------------------


3.Stvaranje svijeta prema kabali

--------------------------------------------------------------------------------

Kabala se tu ne protivi Bibliji gdje je svijet stvoren u samo 6 dana a Bog se Subotom odmarao tj. svaki taj dan je milijardu godina dok je milijardu godina potrebno da se svijet ohladi tj. da u njemu ne bude potresa niti erupcije vulkana. Ovaj svijet je baš ono što je bila 'zabranjena jabuka' u Edenu jer još nije bio sazrio za naseljenje, ali kako je Eva bila ta koja je zgriješila zajedno sa Adamom koji ju je poslušao, tako ih je Bog na taj način kaznio poslavši ih u još nesavršeni (čitaj-nezavršeni) planet, Zemlju.

--------------------------------------------------------------------------------


4.Princip reinkarnacije-zadržavamo li naše sklonosti ili nasuprot postanemo ono što smo
mrzili,izgledamo li jednako ili ne...

--------------------------------------------------------------------------------

U reinkarnaciji mi postajemo ono što smo zaslužili tijekom svog prijašnjeg života po zakonu Karme. Dakle možemo se reinkarnirati u neko drugo ljudsko biće ili pak u životinju dok se one (životinje) mogu reinkarnirati ili naviše u ljudsko biće ili naniže u cvijet ili drvo. Tek po Nirvani ciklus prestaje, jer onda možemo otići na daljnju stepenicu razvoja kako sam to objasnio u priči o hijerarhiji Neba.

--------------------------------------------------------------------------------


5.Što znači biti vjenčan sa Sotonom

--------------------------------------------------------------------------------

Kako sam to objasnio gore to je vrsta 'ugovora' sa Sotonom po kojim se dobivaju zemaljska dobra u zauvrat za zlo koje ćemo počiniti drugima.
To može biti preko zabranjenih moralnih ili etičkih činova koje radimo, crne magije ili pak kod onih kojima Sotona govori iznutra, jer je već naseljen u njima, slušajući njegov glas i njemu se podrediti!Inače kad se napravi tkz.'Ugovor sa Satanom' on traje tj. obzanjuje se 7 generacija, pa je baš to razlog zbog kojega se kod nas nekog blagoslovljuje 7 generacija, kako ga Sotona ne bi uhvatio u svoju 'zamku'!

--------------------------------------------------------------------------------


6.Značaj DNA

--------------------------------------------------------------------------------

Značaj DNK ili Naučnog Koda po Kabali je u tome što je Bog preko prirode i životinja napravio bazu koju je samo polako modificirao praveći time uvijek neka druga bića a prije njih životinje baš kao što je prije životinja napravio biljke i drveća. DNK je baš to što treba dekodirati tj. modificirati kako bismo polako postali prvo savršeni u svom fizičkom obliku da bismo tada počeli stvarati, preko Boga koji je u nama, kristalnu djecu, što će vladati svemirom. Naš DNK je identičan sa čimpanzom u nekih 98,9% dok je sa parcovom u nešto malo manje %!

--------------------------------------------------------------------------------


7.Što kabalistički tekstovi kažu o nastanku Izraela

--------------------------------------------------------------------------------

Kada je Bog pronašao narod, koji je od svih drugih kojima je ponudio svojih 10 Božjih zapovjedi jedini bio taj koji je iste i prihvatio, tada je odlučio da im podari zemlju u kojoj teče med i mijeko a time je mislio na Israel. Iako su na tim prostorima živjeli drugi narodi i plemena Israelci su ih uz Božju pomoć nadvladali i naselili se baš tu. Trenutno tu postoje krave koje daju najviše mlijeka na svijetu po kravi a i pčele koje daju jako dobar med iako mi Židovi još uvijek jedemo Košer umjesto meda i mlijeka što nam je Bog obećao!!!

--------------------------------------------------------------------------------


8.Vidim da ste pisali o nacistima i njihovoj crnoj magiji pa voljela da napišete još
štogod-recimo što bi znašilo izokretanje svastike na stranu,utjecaj germanske mistike na
njegov okultizam,jel Hitler crnom magijom dobio toliku karizmu,pa SS kao crnomagijska organizacija
i u vezi onih magova jel ste tu mislili na na Dietricha Eckarta-budući da se on uvijek spominje
kao se radi o okultnom nacizmu,i za kraj-zanimalo bi me zašto je Hitler izgubio rat ako je imao
tako moćne sile iza sebe

--------------------------------------------------------------------------------

Dietrich Eckart je samo jedan od onih koje je sam Hitler uveo u Crnomagijske elitne SS jedinice iako je on sam bio vrbovan i naučen od strane veoma jakih i utjecajnih trojice crnih magova u zatvoru kako sam i pomenuo. Između ostalog osim same teorije on je naučen i veoma praktičnim stvarima kako crnomagijskim tako i naučnim. Nije slučajno da je izabrao najvišu točku na planini kao svoju bazu jer baš tu postoji jako prorijeđen ali čisti zrak koji utječe na sam način razmišljanja i time donošenja jako pametnih odluka. On crnom magijom nije dobio karizmu, on ju je već imao, crna magija mu je pomogla da magnetizira i hipnotizira mase i izvoji prve pobjede svojim taktikom tkz. Blitzkriegom baš tom svojom karizmom. Ono u čemu je 'pogriješio' je to što je pepeo sa Židovskim i drugim DNK-om prosuo u rijeke koje su ga odnijele u mora gdje su preko planktona ušli u ribe što se množe geometrijskom progresijom tako da trenutno danas postoje milijarde riba kako u rijekama tako i u morima koje imaju bas Židovski , Slavenski, Ciganski i drugi DNK!!!
Isto tako je sav onaj dim iz krematorija otišao u zrak kojeg dišu kako ljudi tako i ptice te kopnene životinje a zajedno s njim i DNK za što vijedi isto pravilo kako i za ribe. Znam da zvuči smiješno ali je istinito. Preko kiša što su padale je to otišlo još dublje u korijenja biljaka, drveća i voćaka.Trebao bih tu ući u duboku polemiku analiziranja ljudi koji su jedući ribe,ptice i životinje i biljke te voće dobili u sebe baš taj DNK i zbog toga i pobijedili mračne sile Nacizma ali o tome jedan drugi put!


Post je objavljen 03.01.2009. u 17:40 sati.