Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/legendarnagrupa

Marketing

Lutkice, mačkice i zečice



Čuli ste za zborno pjevanje, a za zborno oblačenje? Šefica Pussycat Dollsa zalaže se za obje varijante. Cure su zato složno zakopčale grudnjake. A Heffnerove zečice?




Članice Pussycat Dollsa Jessica Sutta, Kimberly Wyatt, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts i Melody Thornton pokazale su impresivne figure noseći donje rublje Sssh! La Senza by Robin Antin – koreografkinje i modne dizajnerice koja je i osnovala Pussycatice. Grudnjaci, gaćice i korzeti u crnoj, crvenoj, ružičastoj i žutoj inspirirani su burlesque stilom.




Holly Madison, Bridget Marquardt i Kendra Wilkinson promoviraju Playboy miris

Holly Madison, Bridget Marquardt i Kendra Wilkinson udružile su plave uvojke i u New Yorku ispromovirale Playboyeve mirise za muškarce. Četiri parfema s imenima Hollywood, Malibu, Miami i Vegas, inspirirani su navodno različitim životnim stilovima ova četiri američka grada. Ciljana grupa su im muškarci u dobi od 18 do 29. A Hugh Heffner je ponosan.


Girls Aloud u kreacijama Sonia Rykiel za jesen 2008

Članice britanske pop-grupe Girls Aloud na stranicama časopisa Attitude u izdanju za studeni složno su navukle sjajne haljine Sonia Rykiel za jesen 2008.




Post je objavljen 03.01.2009. u 15:43 sati.