Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonka0013

Marketing

Niti happy niti sad...Nezz kaj mi je?! lol

Bok!wave
Tnx na komićima,ali možete to vi i bolje...Otkrila sam tko je sral po mom prošlom postu...heh U ovom postu želim bar oko 50 komića...Možete vi to!!
Uopće ne znam kak se osjećam...lol Niti sam sretna niti tužna...Dođe mi da plačem,da se veselim...Ma,nezz...Fkt se čudno osječam...Evo,stavila sam pjesmu od Guns N Roses "Dont cry" jer mi se čini idealna za to kak se ja trenutnbo osjećem...heh Stalno mi je u glavi još doček Nove godine,nezz zakk...lol Svaki dan vam idem spavati oko 2h...lol Uopće ne mogu zaspati...Probudim se oko 13h...E,stara šizi!! Već sam pročitala cijeli Ok!, i sad čitam knjigu "Angus,tange i pravo pravcato ljubljenje"...Knjigica je veoma zanimljiva,čak pomalo i perverzna...hehe Još malo i maknut ćemo bora...šteta! Baš je lijepi...hehe Jedva čekam 6.mjesec...lol Gotovo je moje osmogodišnje školovanje,praznici,selimo se u novu kuću...baš supp kaj ne?! Znam da do toga ima još puno,ali nezz stalno mi je to u glavi... Još malo i počinje fucking school...omg!! Još nisam niti počela čitati lektiru,a imamo je prvi dan...lol Starci mi stalno prigovaraju kaj tak često izlazim...lool Nezz kaj im je... Mrzim zimu...Tak je tmurna,još k tome ne pada niti snijeg,ne možeš dugo biti vani kad je zima,noć je brzo...omg! U ponedjeljak valjda idem u Zagreb,ali nije sigurno...Toliko za ovaj put...Nadam se kad ću se sljedeći put javiti da budem bolje raspoložena i happy...Volim vas sve!
Pusa svima...cerek
mwa
=)
xd
vtpp

Btw: Preuredila sam si malo boxeve zato ih pogledajte,i riješite mi anketu na početku bloga koja glasi "Kak vam se sviđa moj blog"!!

Photobucket

Photobucket


Post je objavljen 03.01.2009. u 14:26 sati.