Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Koliko ste zadovoljni programom HTV ?

Pisao sam vec da sam jako nezadovoljan programom HTV koja na zalost u posljednje vrijeme ima sve vise afera i aferica.
Odlaze veoma dobri novinari poput Mislava Bage, kritikuju se emisije Denisa Latina i Aleksandra Stankovica koje su odlicne.
Posljednja afera bila je oko uzimanja novca za gostovanje gradonacelnika Slavonskog Broda na HTV ali neznam kako je to zavrsilo.
Program je po mom misljenju uzasan i nacinjen za "starije" osobe.
Ne kazem da nemaju neke dobre projekte ali zaista se pitam kako ti ljudi koji uredjuju program Drzavne televizije rade svoj posao ?
Pricao sam sa dosta prijatelja ovdje u Njemackoj koji radje gledaju program ZG TV nego HTV.
Neka mi oproste neki sa bloga ali gledajuci program HTV primjecujem da je u oko 90 % zastupljena Dalmacija i Zagreb, a desavanja u Istri, Slavoniji, Podravini, zagorju su rijetka i jako rijetko se pokazuju izvjestaji i emisije iz tih krajeva.
Posebno sam ogorcen na "Jutarnji program" koji svakih 10 dana pokazuje nesta iz Slavonije.
Pisao sam vec o tome da bi program Drzavne TV trebalo organizirati na regionalnom uredjenju odnosno da regionalne TV kuce reziraju program a da glavna TV ili HTV prenosi program regionalnih TV kako bi svi bili zadovoljni.
Znam da je i ovo moje pisanje "prdenje u prazno" , ali se iskreno nadam da ce svi oni koji imaju dobre plate i siguran posao na HTV konacno jednom poceti razmisljati i o zeljama gledalaca koji placaju TV pretplatu.

Upravo sam procitao neke podatke na https://dnevnik.hr

Prema nekim istrazivanjima Najgledaniji doček Nove godine bio je uz Novu TV sa oko 45,8% .
"Da bi dočekali Novu godinu uz vrhunsku zabavu, čak više od 50% gledatelja odabralo je Novu TV. U prvoj minuti 2009. godine 51,6% gledatelja bilo je uz Novu TV, dok je u isto vrijeme HTV1 ostvario 18,6%, HTV2 12,6%, a RTL 0,4% udjela u gledanosti."

Na cijelom danu program Nove TV bio je najgledaniji ostvarivši 28,8%. Nova TV je 31. prosinca u terminu od 20.00 – 02:00 sati zabilježila udio gledanosti od 38,2% i tako bila najgledanija televizija u Hrvatskoj. Nova TV je jedina nacionalna televizija koja bilježi porast gledanosti. Uspoređujući cijelu 2008. godinu s prethodnom godinom, Nova TV bilježi porast od 20% na cijelom danu, odnosno povećanje od 28,5% u udarnom terminu.

Glasajte u anketi "STA MISLITE O PROGRAMU HTV" ?


Get your own Poll!






Post je objavljen 03.01.2009. u 11:05 sati.