Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xslatkamala1x

Marketing

Zaboravljeni poznanik uskrsnuo iz mrtvih

Dragi moji čitatelji,

nadam se da ste spremni za novu radnu godinu. Iako svi predviđaju smak svijeta meni se čini da toga neće biti. Ipak smo mi najjača vrsta, čovječanstvo je preživjelo i gore stvari. Nego, o financijskoj krizi ću vam pisati drugi put.
Znate li onaj osjećaj kad nešto vidite pa vam se odsjeku noge, mislite da vas je netko polio kantom hladne vode ili samo ostanete zuriti ne vjerujući vlastitim očima? Eh, to se meni danas dogodilo. Morala sam se uštipnuti da se vratim u stvarnost. Ni u najluđim snovima nisam očekivala da ću vidjeti nekog zaboravljenog u prošlosti, na toj je uspomeni već hrpa prašine.... No, evo njega ko grom iz vedra neba. Taj vražji facebook, koji valjda već svi imaju. Bilo mi je dosadno pa sam gledala neke fotkice s dočeka, ipak mi svi volimo zavirivati u tuđu intimu. A oni koji stavljaju takve fotke na facebook ju vole pokazivati. No, kako god namjeravala sam preskočiti fotografije cure koju baš ne simpatiziram, ali su mi se nekako pojavile na wallu. I to baš one na kojoj dotični grli i ljubi moju ne baš dragu "prijateljicu". Čovjeka kojeg nisam vidjela godinama prepoznala sam u dvije sekunde, još uvijek ima isti onaj pogled. Još je onaj zgodni zavodnik i dečko osobe koju gledam gotovo svaki dan....Hm, što je nekad bilo između njega i mene nek ostane tajna, ja sam bila premlada a on preodrastao. Kako god, nije mi jasno zašto je odjednom izronio iz prošlosti. Zar se to sudbina igra sa mnom? Eh, tako vam je to kad stvari ostavite nerješene. Kad od nekog želite pobjeći kad tad ćete ga opet susresti i to onda kad to najmanje očekujete.
Odlučila sam da ću se praviti da nisam vidjela ni njega ni fotografije. S njom ionako nisam bliska, a kad me vidi među njezinim prijateljima na facebooku nadat ću se da me se ne sjeća...ili da me barem neće zvati za virtualnog prijatelja... Niti želim znati kako će ona reagirati kad (i ako) sazna za naše "poznanstvo". Zapravo, oni su potpuno zaslužili jedno drugo, kod njih ne vrijedi da se suprotnosti privlače...oni su potpuno jednako umišljeni i bahati.
Lijepo sam ja govorila da je taj facebook vražja stvar...
Pozdrav,
ostanite mi lijepi, zdravi i pametni...

Post je objavljen 02.01.2009. u 22:25 sati.