Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Sretna nova godina!!

Eto tek toliko da čestitam prvo svojim brojnim čitateljima novu godinu, i zaželim puno sreće, para, zdravlja, ljubavi i tako svega ko fol dobroga. I sebi da to sve zaželim, i da još sebi zaželim da ove godine upadnem na ekonomiju!! Dream come true!! sretan
Za doček je bilo ludilo. Nije nas puno bilo, al kao što sam rekla napravili smo mali lomić. Do ponoći bili kod frendice kod koje smo slavili. Onda u ponoć izašli van, bacali petarde, gledali vatromet i čestitavali si (:
Onda smo se malo zaputili prema gradskim birtijama da čestitamo ljudima novu godinu. Bili malo u enteru na šampanjcu. Onda ošli još prekoputa malo, i tako to. Nakon 'šetnje' gradom vratili se kod frendice i svi neki bili u kurcu, čak sam i ja počela neki kurac bit u banani, ali onda sam se sjetila da sam si obečala da ću dat sve od sebe da za novu ne budem tužna. Jer prošlu novu sam isto bila sva neka bezveze. I onda sam malo pokušavala dizati atmosferu, ali par njih je ošlo ubrzo spavati. Wah, nikad za akciju.
Ali bejbe i ja smo imali svoj privatan lom. Pričali, cerekali se, kašljali skupa, cugali lagano, i tako do 7 ujutro. Ovi su pizdili jer ne mogu spavat od nas, ali jbg ko im je kriv, nova godina je. I u 7 krenuli spavati. Ja sam bila preumorna pa mi nije dugo trebalo da zaspem. A ovaj je otišao doma, nakon pola sata gledanja u mene kako spavam.smijeh
Probudili se oko 1 ne znam točno jer baš i nisam gledala na sat, dok smo se najeli i spremili, na kavu, i tek u 5 došla doma. Prebacile slike na fejs, i nazad na kavu. Potrošila sam jučer svaku kaloriju i svaki gram snage.
Sad sam se već oporavila lagano.
Drago mi je što je malo snijega napadalo, da malo veći bude ugođaj. cerek
I tako. To je uglavnom o novoj. Detalje nikakve pisati neću, ali meni je bilo stvarno dobro.
Faktički za tjedan dana počinje škola, baš sam se sad navikla na praznike i ljenčarenje, ali nema veze. Nadam se da ću imati dovoljno snage, volje i želje da učim pa da završim to onako kako mogu i kako bi trebala.
I onda faksssssssfino
Nadam se da će nam svima ova godina donesti puno više sreće i veselja, a puno manje tuge i razočaranja.


Pjesma, samo za moju dušu:

Milan Stankovic
Nepopravljivo

Ref.
Nepopravljivo, nepopravljivo sam lud
lud za tvojim telom, tvojim usnama
nepopravljivo, nepopravljivo sam tvoj
nocas umro bih na tvojim rukama

Toliko usana vrelih sam probao
tolike snove sam do zore prodao
nisam kraj ljubavi prave ni prosao
od prvog pogleda, od prvog dodira
sve se promenilo, sve se okrenulo
ko da sam lavinu s tobom pokrenuo

Ref. 2x

I ja sam lutao, i ti si lutala
i ja sam ljubio, i ti si ljubila
nije nam sudjeno bilo sa drugima
od prvog pogleda, od prvog dodira
sve se promenilo, sve se okrenulo
ko da sam lavinu s tobom pokrenuo


zwani.com myspace graphic comments


Post je objavljen 02.01.2009. u 18:04 sati.