Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/legendarnagrupa

Marketing

Pussycat Dolls – priča o uspjehu



Film o putu do slave novi je projekt popularnog američkog benda. Nicole, Jessica, Melody, Ashley i Kimberly glumit će same sebe u mjuziklu koji će, srećom, obilovati samo pjesmom i plesom.


Članice benda Pussycat Dolls u pregovorima su oko novog projekta. Riječ je o mjuziklu koji bi trebao pratiti njihov uspon u glazbenom svijetu. Djevojke su trenutno zaokupljene čitanjem scenarija za film u kojem bi Nicole, Jessica, Melody, Ashley i Kimberly glumile same sebe.

"Pussycat Dolls se svakodnevno upoznaju sa scenarijem. Bit će to polubiografijska priča utemeljena na njihovom putu do slave, s puno pjesama i plesa", rekao je izvor blizak bendu.

Pjevačica Nicole Scherzinger, koja je trenutno puno poznatija po ljubavnoj vezi s britanskim vozačem F1 Lewisom Hamiltonom, već je ranije otkrila kako joj je želja učvrstiti poziciju benda na showbiz sceni kroz sudjelovanje u različitim projektima. Film je samo jedan od njih.




Nicole Scherzinger želi odvesti bend na višu razinu

"Doista želimo podignuti Pussycat Dolls na jednu višu razinu", dodala je atraktivna pjevačica američkog benda, koji bi krajem rujna trebao objaviti drugi studijski album Doll Domination.



Post je objavljen 01.01.2009. u 21:25 sati.