Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrckavamaja

Marketing

Što to ima u ljudima tužno,da vole ranjavati druge?

Zar neki ljudi moru biti toliko glupi i uništavati sebe zbog neke budale,i to tek u svojoj 18 godini zivota!Što će biti onda s njima ka ostaru?Zar vridi zbog nekog ko te ne cijeni ležati u postelji tri dana,ne isti,napusavati se i doma raditi vece probleme nego sto vec postoju?!Niko ni toga vridan!Nimalo!Niti zeru!
Nemogu svatiti moju sestru!Nikako!
Pravi se ona da je jaka,najpametnija a onda kad se triba suočiti s problemon onda se zatvori u sobu,i to već tri dana traje!!!
S nikin ne komunicira!
Jedine riči koje je s menon progovorila su bile -Miči se! Živciraš me! Ne podnosin tvoju pojavu! Kako moreš njegov profil na facebooku gledati?
Ona od mene traži da ja pošto je ona zamrzila njega da ja ne komuniciran s njin,ma i jos manje neda mi da gledan njegov profil!
I sa bi ja tribala njoj udovoljiti,sestri koja je uvik gazila po meni,govorila mi da san glupa,i da nista ne vridin,da od mene nikad nicega!!!
Mogu se ja sažaliti nad njon jer virujen da boli kad te neko povridi,ali da neko toliko dramatizira i sebe uništava to već ni nimalo u granicama normale!
Neznan što se događa s njon,ali ja je necu moliti da se dize iz postelje,ne necu!Ako je dosada za sve sto je radila i izlazila do ujutro i sve se opravdavala s tin da ona ima 18 godin,i da je odrasla e onda lipo neka to i dokaze,pa nek ne dramatizira ko dite nego se s tin ponese ko odrasla osoba!Pa jebote koliko je jos problema u zivotu ceka,a ona se vec slama!!!
Pa Bože mili!!!!
I sa od njezinog dramatiziranja nastaju svade,i svi su na tankon ledu,svima zivci pucaju...u ovoj kuci se vec 3 godine osjeti nervoza u zraku,od toga ne mores pobići ako si u njoj...svaki dan se redaju svade...OCE LI VIŠE SVEMU TOME DOJTI KRAJ!!!

Zasrana godina prolazi,dojti ce i jos jedna takva...pa i jos jedna iza nje....jer vako gre vec dugo vrimena.
Mogu biti zahvalna Bogu što iman bar jednu osobu koja mi daje snage,fala što ja ne nalazin budale neke i sto iman nekog ko me cijeni i daje snagu za naprid,jer uz ovu moju usranu obitelj san vec odavna mogla potoniti!!!


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 31.12.2008. u 16:51 sati.