Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marita

Marketing

Želja ljubavi

Vrijeme je rekapitulacija, zbranja što smo, kako i zašto napravili u staroj . Vrijeme je dobrih želja, ispunjenih ljubavlju, za novu od koje nas dijeli još samo nekoliko sati. Prije godinu dana poželjela sam vam želju tišine i kao što ste i sami imali prilike posvjedočiti, istu sam i ispunila.

Vjerojatno bih ju ispunjavala i dalje da me nije iznenadio stari prijatelj novogodišnjom čestitkom i prisjetio na ovu moju oazu koja mi je donijela pregršt veselja i omogućila mi da svoj mozaik života uljepšam sa nekoliko divnih kockica, duša s kojima sam dijelila ovaj virtualni prostor. I dok se prisjećam polako kako se obnavlja ovo mjesto, razgibavajući zahrđale priste, a i sive stanice, moje srce se polako ponovno budi, a Mudjica veselo plješće rukicama.

Nisam više ista, ali bilo bi žalosno da jesam. Bar bi mene ražalostilo da dani prolaze, vremena se mijenjaju, a da ja ostanem zamrznuta u nekom drugom svijetu, u nekom drugom vremenu. Žalostilo bi me da promatram život iz daljine i da mu se ne priključimo. Tu sam ostala ista.

Živim život. Nekada nasmijana, nekada tužna, a najčešće umorna. Mudjica i ja samo se ponekad družimo, ritam je postao toliko ubrzan da prečesto nemam vremena stati i igrati se. I onda dođe blagdansko doba godine, tradicionalni odmor od svakodnevice i vrijeme kada imam vremena zastati, zaigrati se i osvrnuti se.

Recipe for Love

Ingredients:
2 Hearts Full of Love
2 Heaping Cups of Kindness
2 Armfuls of Gentleness
2 Cups of Friendship
2 Cups of Joy
2 Big Hearts Full of Forgiveness
1 Lifetime of Togetherness
2 Minds Full of Tenderness

Method
Stir daily with Happiness, Humor and Patience. Serve with Warmth and Compassion, Respect and Loyalty.

~ Author Unknown ~

Ovogodišnje osvrtanje daje veliki osjećaj zadovoljstva, ali i praznine. Jer vremena je bilo za sve, ali nedovoljno za baš sve. Proletjela je godina. Tristošezdesetipet dana. Za vas s moje strane, tristopedesetišest dana tišine. I nadam se da se moja želja tišine za vas ostvarila. Da se sa osmijehom možete osvrnuti i zadovoljno zaključiti godinu iza nas. A sa još većim osmijehom okrenuti se onoj koja dolazi. Raširiti joj ruke i prigrliti je otvorenog srca i otvorenih misli. Jer svi najavljuju da će biti teška, da nam donosi velika iskušenja i borbe. I baš zato joj se veselim. Jer kad su mi iskušenja bila najveća, kad je borba bila najžešća, moj svijet je doživio najbolji dan u životu, obojao ga narančasto i dopustio mi da uživam život.

Šetnja stazom sjećanja dobro dođe ponekad. Prisjeti se čovjek nekih lijepih slova ispisanih srcem i dušom, ljubavlju i srećom. Prisjeti se i onih ispisanih tugom i razočaranjem, bijesom i boli. I sve to prisjećanje ispuni ga izuzetnim zadovoljstvom. Jer živi. Jer osjeća. Jer diše.

I stoga, ispunjena svim tim pozitivnim emocijama, otvorenog srca, toplih misli i raširenih ruku želim vam sretnu novu. Namjerno napisanu malim slovom da uključi sve dane 2009, a ne samo onaj sutrašnji. Neka vam bude ispunjena zdravljem i blagostanjem, neka donese nova iskušenja i borbe koje će vas učiniti boljim ljudima i neka vam ispuni biće zadovoljstvom i istinskom srećom.

Ove godine iz dubine srca želimo vam Ljubav!
Vaša Marita i Mudjica :)


Post je objavljen 31.12.2008. u 14:56 sati.