Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarakupres

Marketing

..hWala Wam...

Joo0o0oO..ljudi stvarnoa wam puno hvala...dajete mi predobre savjete i super ste...poooozzz svima...i samo tako nastavite, jer mi stvarno puno pomažete!!!thumbupwink..
Edo došo je i taj dan...NOVA GODINA...
..danas sam sa frendicama išla u taj prostor gdje ćemo slavit, da vi to samo vidite, pa to je savršenstvo...disco...stvarno je prostor zakon, i što je najbolje to je prostor od tatinog prijatelja, tako da ćemo (ja se nadama) moć svake godine slavit u tom prostoru...ma predobro je..
Danas sam saznala nešto, što me jaaaaaaaaaako obradovalo...a to je da će možda moja frendica i dečko u kojeg je već 1-2 god, zaljubljena prohodat...YeY...stvarnok sam presretna zbog nje...iako sam ja bila s tim dečkom, i nije bilo baš nešto, a nakon toga me opet pito, ja nisam htjela s njim zbog te frendice, a i nisam bila u njega...ja joooj želim svu sreću u vezi...i dan nam naš Kikiriki napokon bude sretna !!!
...ali to nije sve..kako mi još ne izlazio van, a dečki iz moga raza već navliko izlaze, onda su nas oni zvali da iziđemo sa njima u kafić...da budem iskrena, ja baš i nisam presretna zbog tog...(iako je među njima i moja simpatija), zato što mi nije svejedno sa 14 godina izlazit u grad.Možda je to u većim gradovima normalno, ali kod nas tu je mali grad, i onda se po netu piše, balavice izašle u grad, i tako te stvari, za koje je nimalo nebi volila da se pričaju...uostalom, šta njih (koji to pričaju) briga jel mi izlazimo ili ne. Ali ni ne patim toliko za tim gradom. Ponekad iziđema sa frendicama na kolač, i mi se ispričamo i ismijemo, i meni ostalo nije bitno, netrebam se ja nikom dokazivat u gradu, sa pivom ili neznam ni ja šta već u ruci.party..hehe..
Ali zato ću večeras izdernečit (kako bi se reklo).
A što se tiče onog dečka...(rođaka belj). Ja sam u 5 razu, kad sam prvi put imala dečka, e kad smo prekinuli, saznala sam da smo rođaci, i to bliži. I bilo mi je jako neugodno kad sam to čula..poslje toga mene taj isti dečko pito 2 puta, ali jbt. nemogu ja it sa rođakom...od tada se rođamo..hihihiih..
...ali ovaj je nešto potpuno drukčije. Ja sam sad zrelija nego onda, i znam da mi nismo rođaci sad tako bliski, tamo negdje 5-6 kooljeno, možda i više...ali ipak, među nama nebi bilo ni ovako ni onako ništa. (na moju žalost rofl) ali s tim sam se ja pomirila..ja senadam da ću za novu njega vidit, iako mi to više nije to
liko važno...

STARA LJUBAV JOŠ JE VOLIM

Post je objavljen 31.12.2008. u 13:01 sati.