Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonriente

Marketing

Bye, bye beautiful.

Image and video hosting by TinyPic

Posljednji post u ovoj godini koja na moju sreću završava. Ne mogu reći da je bila loša i tužna, ali opet nije bila ni nešto sretna. Običaj je da su za mene neparne godine uspješnije, no prema svim najavama ne mogu reći da će i 2009 biti takva.
U minuloj godini ne mogu posve biti zadovoljna svojim postupcima, ali i onima mojih bližnjih i prijatelja. Dobra je stvar što sam još jednu godinu starija, zrelija i iskusnija. Mjesto najmlađe generacije u gimnaziji sam prepustila nekim novim klincima, konačno sam shvatila što želim u životu i koji su mi ciljevi. Nažalost, razočarala sam se u mnogim ljudima i to baš u onima za koje ne bih nikada pomislila.
Laži, ogovaranja, podlosti – no ja sam prešla preko toga . U posljednje vrijeme me najviše boli što i najvjerniji prijatelji zabijaju nož u leđa i onda kada se nađem između dvije vatre prisiljena sam odlučiti iako to ne mogu. Nadam se boljem vremenu kada će svi prijatelji ponovo biti zajedno na okupu i nasmijani- to je moja novogodišnja želja. Odluke neću donositi jer svaki puta kada ih donesem nikada ih se ne pridržavam i sve padne u vodu.

Danas vam želim da zaboravite na sve brige koje vas muče i zabavite se u najluđoj noći u godini. Naravno, ne pretjerujte s alkoholom i pirotehničkim sredstvima kako poslije ne bi bilo posljedica. Kada otkuca ponoć izgrlite i izljubite prijatelje i bližnje jer to su najveće vrijednosti koje čovjek može imati.

Hvala svima koji su imali strpljenja čitati moje mušice u minuloj godini. Željela bih se zahvaliti Jani na svim satima naših razgovora i savjeta koje mi je dala ( volim te puno),Belli M. na uvijek lijepim i dugačkim komentarima koji bi me razveselili, Vicotriji na svim šalama i zajedničkom smijehu proteklih dana i mjeseci, Heidi koja je bila tu u bilo koje vrijeme. Naravno zahvala i Matovilki, Atheni i svima ostalima koji čitaju moj blog, no ja ih se ne mogu sjetiti jer u mojoj glavi vlada potpuni kaos.
Nadam se da ćemo "surađivati" i dogodine :)

Pored svega želim vam sretnu i uspješnu nadolazeću 2009 godinu te da je dočekate u stilu :) .



Post je objavljen 31.12.2008. u 10:48 sati.