Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija1989

Marketing

"Novi pocetak"

Za tocno tri minute poceti ce 365ti dan 2008. godine. :)

Kada malo bolje razmislim, mislim da sam postigla vise nego pola od onoga sto sam si zacrtala za ovu godinu. Uspjesno i donekle sacuvanih zivaca zavrsila sam srednju, bila sam u Hrvatskoj, upisala prvu godinu faxa i uspjesno ju zavrsila. Nisam bila pretjerano bolesna niti sam napravila kakvo veliko sranje kojega cu se sjecati ili radi kojega cu ispastati cijelog svog zivota. Dala sam otkaz i uspjesno pronasla novi posao. Napredujem u engleskom svakim danom. Vidjela sam sex & the city prvog dana po izlasku (gledala sam ga ponovo prije kojih pola sata :) )...

Jedino u cemu nisam napredovala previse je ljubav, ali tome se nadam u nadolazecoj godini.

Ne mogu se previse pozaliti na 2008.u godinu, ali iskreno se nadam da ce 2009-ta biti jos bolja...

Donijela sam par odluka kojih se planiram pridrzavati. Neke od njih su
1. smanjtii pusenje
2. krenuti u teretanu i poceti paziti na prehranu
3. stedjeti :)

Sto se pusenja tice, moram se pohvaliti da vec napredujem! Prestali smo pusiti u kuci, tako da ako hocu zapaliti moram ici na hladnocu (a to mrzim). U autu pokusavam pusiti sto manje, jer mi sve (skupa sa mnom) kasnije smrdi. Danas sam popusila 5 cigareta (a to je ogroman uspjeh).

Radim i danas i sutra i odlucila sam ostati kod kuce jer ne vidim smisao ici bilo kuda posto radim do 10 navecer. Za sada me to ne baca u bed, stovise, osjecam se oslobodeno jer se ne moram brinuti kako cu izgledati, hocu li naci to mjesto na koje idem, sto cu obuci i slicno. Naci cu neki film za pogledati, napraviti kokice, sladoled sam danas kupila, obuci cu se u pidzamu (i nasminkati) i uzivati u toplom... (nadam se samo da me neki glupi bed nece uhvaiti par minuta prije ponoci kada se napokon nadem u gore opisanoj situaciji ) :)

Vama cure, zelim da se provedete lijepo. Da nazdravite i za mene, i naravno da me se sjetite u ponoc. Zelim vam vise zdravlja, ljubavi i novaca u novoj i da nova u svakom pogledu bude bolja nego bilo koja prosla... :)
Ubrzo cu na spavanje :D
Puno vas sve pozdravljam :)


Post je objavljen 31.12.2008. u 07:56 sati.