Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svetilucifer

Marketing

evo nekoliko pjesmica za moju ljubav

Sto da ti kazem, sto da ti pisem, kad te volim koliko i disem.

Ti me pitas koga volim. Evo da ti odgovorim. Brzo citaj velika slova. Evo tebi odgovora!

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...

Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!!

Ako te gnjavim zovi 92, ako te prestrasim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me zelis nazovi moj broj

Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU

Baci casu visoko, past ce na tlo. Baci kamen u vodu, dodirnut ce dno. Baci granu u vatru, izgorjet ce sva. Baci mene od sebe, umrijet cu ja.

Cokoladni bomboni. Ne. Cvjetni med. Ne. Sladoled od ljesnaka. Ne. Secer. Nema sanse. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe

Daleko si od ociju ali od srca nisi. Jedino sto mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim...

Eh da imam zlatan noz, da rasijecem srce svoje, sa svakom bi kapi krvi, napisao bi ime tvoje

Jedan savjet - CUVAJ SE, jedna molba - NE MIJENJAJ SE, jedna zelja - NE ZABORAVI ME, jedna laz - NE VOLIM TE, i jedna istina - STRASNO MI NEDOSTAJES

Kad procitas ovu poruku, ti pomisli na mene, kako me srce steze! Otkad tebe znam sve me za tebe veze. Tvoje Ime u srcu nosit cu i dok zivim tebe voljet cu!

Kad se gledam u ogledalu vidim TEBE, kada lutam ulicama vidim nekog tko lici na TEBE, kad sam s nekim mislim na TEBE, sad vidis VOLIM SAMO TEBE

Poželi da postanem voda – POSTAT ĆU MORE, Poželi da postanem toplina – POSTAT ĆU SUNCE, Poželi da postanem sjaj – POSTAT ĆU ZVIJEZDA, Poželi da Te zaboravim - ZABOTAVIT TE NEĆU

Kad bi netko u životu rasjekao srce moje umjesto krvi vidio bi ime Tvoje...za Tebe živim, za Tebe se borim i kada umrem Tebe ću da volim!!!

Svaku sekundu, minuti, sat, dan, tjedan, mjesec, godinu...uh...vijek, stoljeće, ma neograničeno mislim na Tebe.

Pruži mi ruku, zagrli me u tami. Želim biti s Tobom, želim da smo sami. Više od svega ja Te volim, jer ljubav se zove imenom Tvojim.

Trebaš mi…kao zori sunca, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao tišini nemir, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao krv veni, kao…Ti…meni…

Da sam ptica, letio bih za Tobom. Da sam pas, trčao bih za Tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za Tobom. Pošto sam čovjek, jedino što mogu je voljeti Te!

Volim Te dirati, gledati Te, nervirti Te, mozak Ti ispirati. Volim Te maziti, paziti, razmaziti, zaraziti, ne volim Te moliti, ali VOLIM TE VOLJETI TE!!!

Naučit ću vjetar da šapuće Tvoje ime, cvijeće da miriše na Tebe, naučit ću sunce da miluje kao Tvoj dlan, zvijezde da sjaje kao Tvoje oči. Tada bit ćeš svuda oko mene...

Ako postoji sjaj (onda je u Tvojim očima) ako postoji sreća (onda je to život s Tobom) ako postoji tuga (onda je život bez Tebe) ako je tko voljen (onda si to Ti)!!

Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.

Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok Te gleda, Tvoje oči ljepše su od neba... Ti si ono što meni treba !

Poslat ću ti vjetrom poljubac blag, da Ti kaže da ima netko mome srcu drag, a Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam s Tobom i u dobru i u zlu.

Poslat ću Ti vjetar da Ti miluje kosu, za svako jutro poslat ću Ti rosu, poslat ću Ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno... JA.

Želim bezbroj poljubaca posuti po Tvome tijelu... Želim Tvoje dodire po svojoj koži... Želim zaspati uz Tebe i probuditi se šapčući Ti nježno VOLIM TE.

Ja neću ljepšu, ja neću drugu, birao sam, srećo moja, il’ Tebe il tugu.

Ako me ne voliš nek Ti je sretno, al' ja Te volim i voljet ću Te vječno.

Otvori mi svoja vrata, ja sam čovjek koji kuca, vjerni sluga što Te moli, zarobljenik što Te voli, Ti kraljice moga srca.

Sumnjaj dal' su sjajne zvijezde ove, sumnjaj dal' Sunce zna putanju svoju, sumnjaj dal' laž se istinom ne zove, al' u ljubav ne posumnjaj moju.

I da mi daju svijet da ga uzmem sebi, da me učine jačim i od Boga, nijednu sekundu razmišljao ne bih, uzeo bih Tebe umjesto svega toga!

Reci mi što da radim i učinit ću sve, reci mi što da budem i bit ću za Tebe. Volim Te!

Ljubilo bih Tvoje usne i danju i noću, šaptao Ti draga moja: samo Tebe hoću! Mazio bih Tvoje tijelo od glave do pete, radilo bih nešto što ne valja jer nisam više dijete.

NADAM SE DA TI SE SVIDA LJUBAVIII I JAKO TE PUNO VOLIM PUSAAAAAAAAAAAAAAcerekcerekcerekcerekcerekcerekkisskisskisskisskiss

Post je objavljen 30.12.2008. u 20:24 sati.