Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nksolingrada

Marketing

NK SOLIN

U taboru solinskog drugoligaša još službeno nisu završile aktivnosti u kancelarijama. Dok su igrači na odmoru do 12. siječnja, struka i čelnici kluba zbrajaju rezultati svih uzrasnih kategorija i dogovaraju planove za nastavak sezone.
Pod predsjedavanjem Borisa Dumančića održana je ranije odgođena sjednicu Izvršnog odbora kluba, na kojoj su glavne točke dnevnog reda bile izvješća struke seniorskog i omladinskog pogona. Na sjednici je prvi put službeno bio nazočan i kooptirani član Izvršnog odbora Milivoj Milišić umjesto Petra Režića koji se ranije zahvalio na dužnosti zbog poslovnih razloga. Bilo je razgovora i o licenciranju Kluba za slijedeću sezonu.
Svakako da su se očekivale konkretne odluke, kako dalje i što je cilj. Nakon bi trebala slijediti revizija igračkog kadra i eventualna ciljana pojačanja, makar nam je tako prije sjednice najavio Dalibor Ninčević, član IO kluba zadužen za struku, a nakon sjednice o planovima i ciljevima je zborio:
- Prihvaćena su izviješća struke seniorske momčadi i omladinskog pogona. Cilj je zadržati postojeći kadar igrača koji je iznio jesenski dio. Službeno nitko nije zatražio odlazak a nitko nema ni pravo. Istina je s nekima imamo dogovor, da u zimskoj stanci uz obeštećenje mogu u prvu ligu ili inozemstvo. Postoje ciljana pojačanja a teško je njih realizirati zbog više razloga a o njima će ovisiti i naša revizija kadra do početka priprema. Naš temeljni cilj je uhvatiti što više bodova - veli Dalibor Ninčević, alfa i omega kluba s Jadra, te je naglasio:
- Odlučili smo zatražiti licencu za igranje u drugoj i prvoj ligi. Mislim da vam to na neki način govori i o ambicijama.
Poznato je da je NK Solin za tekuću drugoligašku sezonu izborio licencu tek u drugom krugu, odnosno od Žalbenog tijela. Problem najstarijeg hrvatskog drugoligaša je infrastruktura uz Jadro.
- Za prijelazno razdoblje prijaviti ćemo stadion u bližoj okolici - odgovorio je Ninčević.
Struka omladinskog pogona Solina osnažena je Antom Bobanom, sinom pok. Tonča Bobana - Bebija čije ime nosi solinska Škola nogometa. Ante Boban je nedavno diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu a inače je član i Izvršnog odbora NK Solin.


Post je objavljen 30.12.2008. u 13:49 sati.