Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helliarmissions

Marketing

Misija 5

Razgovarajte s G. On će od Vas tražiti da mu pomognete analizirati komad krzna. Uzmite češalj iz Spy Phon-a i počešljajte krzno. Nakon toga analizirajte taj komad krzna.
Opet razgovarajte s G i on će vam dati još jedan mali komad krzna koji trebate analizirati u stroju. Idite u Pizza Parlor, razgovarajte s penguinom i zamolite ga da posudite vrući kečap, čokoladu, svijeću sa stola i pizzu sa stola. Otiđite u Ski Lodge i u sobu za pecanje. Penguinu dajte pizzu. Zatim otiđite u Coffee Shop. Pričajte s penguinom i popravite stroj iza njega na način da uzmite mehaničarski ključ iz inventara, i zavijete crijevo. Šalica koja se nalazila na tome stroju stavite u Hot Chocholate. Sa strane na regulatoru, regulirajte na Hot. Bocu s čokoladom stavite iznad stroja, nakon što se cijela količina boce isprazni, kliknite crveni gumb. Kada ste dobili šalicu s vrućom čokoladom, spremite ju u inventar. Vratite se u Hq koristeći Spy Phone. Otiđite u Gadget sobu i sa police uzmite ventilator (AC 100).
Otiđite na Beacon (iznad Lighthousea). Nedaleko vidjeti će te spremnik (crvene boje) za benzin. Pomoću ventilatora dopušite spremnik, nakon što ste ga dopuhali is Spy Phona uzmite škarice i prerežite uže. Spremite spremnik u inventoar. Otiđite u Gadget Room i u stroj stavite kečap, vruću čokoladu i naftu iz spremnika. Uzmite zaštitne naočale. Idite na Beach, uzmite mrežu ispred Lighthousa. Uđite u Lighthouse i kraj čamca pokupite uže. Otiđite u Ski Lodge i razgovarajte s penguinom koji se sakrio ispod kreveta. Sada krenite na pecanje. U inventaru kombinirajte mrežu i uže. Postavite ih za drvo. Na kraju dodajte svijeću. Sa strane razgovaraju Krusty i Polarni medvjed. Kliknite na njihove razgovore. Krustyja će te uhvatiti u mrežu. Stavite ga u inventar, i kada medvjed ode iza njega će ostati komad krzna. Pokupite ga u inventoar. Idite u Hq zatim u Gadget Room. Dajte Garyju Krustyja i komad krzna stavite analizirati. Uzmite nagradu i misija je gotova…

Post je objavljen 29.12.2008. u 21:04 sati.