Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Junaci Dubrave

Free Image Hosting at www.ImageShack.us 9. Dvoransko malonogometno prvenstvo na Jelenovcu je završeno. U sve tri kategorije prva mjesta zauzeli su nogometaši NK Dinama. Ostala dva mjesta kod zagića osvojili su Ponikve (2.) i Cro.Sesvete (3.), kod limača 99. g. Zagreb (2.) i Concordia (3.), a kod starijih limača 98. g. Dubrava (2.) i ZET (3.). A evo kako je izgledao današnji dan iz perspektive Dubravaša.
U teškoj i napornoj polufinalnoj utakmici Trešnjevka se pokazala kao prilično tvrd orah. Ipak od tri viđena gola na utakmici, dva su postigli dečki iz Dubrave (zapravo Babić) i tako zadovoljni otišli na odmor i ručak prije konačnog obračuna.
I kad su već bili poznati nosioci svih medalja u ostale dvije kategorije, na teren su istrčale ekipe Dinama i Dubrave 98. g. Uslijedilo je finale finala pred prepunim gledalištem ŠRC Jelenovca. Malo tko je mogao sa sigurnošću reći tko je favorit u ovoj utakmici, ali mnogi su u duši vjerovali da je to Dubrava i potajno se nadali pobjedi. Potpuno izjednačen početak utakmice narušen je ranim vodstvom ekipe Dinama. Međutim, to nije značilo pad koncentracije niti morala Dubravaša, već nastavak vrlo dinamične i čvrste igre. U drugom poluvremenu i dalje su se kombinirale akcije s obje strane i sijevali udarci prema odličnim vratarima. Jedan takav šut Paška Palića ipak je iznenadio Dinamovog golmana i lopta je završila u mreži - 1:1. Dvorana je eksplodirala. I dok je neizvjesnost u gledalištu sve više rasla kako se bližio kraj utakmice, sekunda dekoncentracije bila je dovoljna da Dinamo postigne pobjedonosni zgoditak. Do posljednje sekunde naši momci su se junački borili, ali vrijeme je išlo na ruku protivnika. Rezultatom 2:1 Dinamo je svladao Dubravu i osvojio zlatnu medalju 9. Dvoranskog malonogometnog prvenstva na Jelenovcu. Čestitke pobjedniku i našim herojima!

Post je objavljen 29.12.2008. u 18:38 sati.