Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DVD KOPRIVNICA USPJEŠNO ZAVRŠILA 2008. GODINU

KOPRIVNICA

Zadnje subote 2008. godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica održalo je prigodnu sjednicu u prostorima Vatrogasnog doma na kojoj su se rezimirali rezultati i aktivnosti u 2008. godini.

2008. godina je bila uspješna za Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica. Uz zapažene rezultate na natjecanjima, DVD je i financijski uspješno poslovao, ocijenio je njegov predsjednik Nikola Sočev na sjednici društva. Iz Županijske vatrogasne zajednice su prioćili da se osvrnuo i na ne baš zadovoljavajući rad operativnog dijela članova, misleći pri tom na dozapovjednike društva koji svojim radom nisu opravdali dano im povjerenje, osim zapovjednika Slavka Tucakovića koji je bio pregalac i nosilac svih operativnih radnji i djelovanja.

Predsjednik društva Nikola Sočev u svom obraćanju članovima istaknuo je kako je godina koja je na završetku bila uspješna za društvo kako u natjecateljskom dijelu gdje su postignuti zapaženi rezultati, posebno na državnom natjecanju u Splitu, tako i u organizaciji memorijalnog turnira Stjepan Paša, a dobri rezultati postignuti su također i u financijskom poslovanju. Pohvalio je rad mladeži koja je postigla dobre natjecateljske rezultate, a osvrnuo se i na ne baš zadovoljavajući rad operativnog dijela članova, misleći pri tome na dozapovjednike društva koji se svojim radom nisu opravdali dano im povjerenje, osim zapovjednika Slavka Tucakovića, koji je bio pregalac i nosilac svih operativnih radnji i djelovanja.

Prisutne članove njih oko pedesetak upoznao je i s dijelom planova za iduću godinu kao i datum održavanja izborne godišnje skupštine, koja će se održati 27. ožujka 2009. godine, dok će se u okviru obilježavanja Dana Grada Koprivnice, obilježiti veliki jubilej 135. godina postojanja i aktivnog rada DVD-a Koprivnice. Nakon toga priređen je prigodan domjenak.
Radio Koprivnica / vatrogasac.net


Post je objavljen 29.12.2008. u 16:23 sati.