Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helmsdeep

Marketing

Guess what?

Ojme. Evo mene opet. I guess what? pročitala sam RotK! jeebenica :D Kada se to zbilo, pitate se. Eh pa. Jučer navečer. Imala sam još 42 (!!) stranice i "prožvakala" sam to. Natjerala sam se. I dala sam vam evo gore pjesmuljak za ugođaj. E sad. Kako se to zbilo? Danchi je tamo u gadfrksejkn Varaždinu i nazove ona mene. I meljemo ga mi da ga meljemo.. I onda nazovem ja nju (u VŽ, jel) tak da joj baka fraz ne dobi kad račun vidi. I tako sam ja njoj zaprijetila da ću pročitat RotK do ponedjeljka (dok ona ne dođe, jel). I tako se ja primila čitanja. Beba mi je maknula marker pa nisam znala di sam stala. Ispalo je da sam ponovo pročitala acc. 50 stranica. xd. Ali u redu. I tako sam ja to žvakala u petak i subotu.. I u nedjelju, vidim još samo 42. I to pročitam, prolistam neš malo dodatke gledam si kaj ima interesting. I eto. Moje RotK muke, napokon, nakon tri godine, gotove.

I možete si samo zamislit kak sam bila sva ponosna na sebe kad sam se napokon rješila tog teškog bremena. *lmao* Ali da ne pričam toliko o sebi. Recimo pokoju i o Danchi. Epa. Nema ona para na mobu, naravno, kao i uvijek. (dobro, ne uvijek, kad ima, nazove me, pa razgovaramo pol sata, pa opet sve potroši. xd) Ne može se javit vamo u ZG. Živimo pod pretpostavkom da danas stiže u Zagreb, a sad, da li je to java ili san, ne znamo. Da ju callnem? (e da mogu na nokiji 3310, ili koja je to već, snimat razgovore.. bilo bi to carski, a kasnije vam i objavnim zaš imam nokiu) epa. tuka se ne javlja. Na žalost. Baš sam si posudila sestrin S500i da mogu snimit razgovor (makar nisam prokljuvila kak) i eto.. Govorna pošta mi se javlja.

E sad. O mom mobitelju. Zaš ja imam tu nokiju? Well. jedan dan sjedim ja sa curkama iz razreda na kavi poslije škole o dođu neke tete iz Tomata i uvale nam svima skupa svakoj jedan Tomato start paket. Moj mob najdraži (HA. moš' si mislit.), Sony Ericsson K770i je kodiran samo i isključivo za T-Mobile pa nema teoretiše šanse da Tomato proradi na njemu. I tako u mojoj kući nema neiskorištenog mobilnog founa koji nije zaključan na neku mrežu. I tako je ispalo da je jedini takav mobitel ta nokia. >.<

Evo opet sam o sebi počela pričat. A jesam egocentrična. (ili možda ne) Postalo mi je jebeno dosadno na ovim praznicima (pa to se može i vidjet iz činjenice da pišem post, OVDJE) I uglavnom nije da je nova za 2 dana. I nije da ja ne znam di ću. Izgleda da bi se trebala počet mirit s činjenicom da ću Novu godinu proslavit doma uz čokoladu, klince, starce i njihove tzv. frendove. >.< DAMN.

I tako to sve ide malo malo pomalo. Javimo vam se kad se danchi vrati u ZG, pa ću je kopljima i vilama i kolcima natjerat da napišemo neki koliko toliko suvisli post. Možda to budu novogodišnje odluke? vidiš vidiš. dobra sam ja. ^^

/ *bii.

ehe da. efo dvije slike sa Iwinog surprise partyja kod Madge. :D


(slike su male tak da se ne morate zgražat nad velikima. xd. danci ce me ubit kad ovo vidi. xd. i da. slike su pod utjecajem mafina s rumom. xd.)


Post je objavljen 29.12.2008. u 14:38 sati.