Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strossmayer

Marketing

Hebrejski misticizam-Dvanaesti dio-O Hinduizmu i atomistici

12) O Hinduizmu i atomistici:

Kako je po Indijcima Brahma star samo 13 godina, dok je njegov ukupni životni vijek 100 godina, a potom umire i rađa se iznova, to možemo slobodno zaključiti da njegova trenutna starost predstavlja u stvari starost svemira, od Big Benga-Velikog Praska tj. prije cc. 13 milijardi svjetlosnih godina, dok njegov ukupni životni vijek nije ništa drugo negoli datum kad će svemir kolapsirati opet u svoju početnu točku i poslije toga sve će početi iz početka.

To nije ništa drugo nego evolucija svemira tj. samog Boga. Druga božanstva osim Brahma tj. Šiva i Višnu opet predstavljaju najsitnije dijelove od kojih je sačinjen atom tj. Višnu kao pozitivan predstavlja proton (+) zajedno sa Brahmon koji je neutralan (N) ali priklonjen dobrom tj. pozitivnom te oni zajedno čine nukleus ili jezgru svakog atoma u ovom svemiru.

Oko njih na kvantnim stazama kruže negativni elektroni (-) ili same Šive.

I baš zbog toga je cijepanje nukleusa kod teških elemenata ono što čini nuklearnu eksploziju, jer se tim rastavlja baza atoma, koju je zabranjeno dirati!!!

Stvari ne treba gledati bukvalno nego u svojoj simbolici, jer nam samo simbolika otkriva pravi bitak Božanstvima koji su namjerno željeli ostaviti tajne, samo za one koji su sposobni da u njih prodru svojim razumom,oslobođeni bilo kakvih religioznih predrasuda ali imajući pred sobom jasnu viziju BOGA koji je JEDAN i svoju nepokolebljivu vjeru u NJEGA.

I ta vjera je JEDNA i UNIVERZALNA bez obzira na spol, rasu, vjeru, naciju ili bilo kakvu pripadnost osim jedne, a to je činjenica da smo svi mi sačinjeni od cc. 75% samog Boga, koji se u nama manifestira preko količine vode u našem organizmu, baš kao i u Prirodi koja je rezultat vječne evolucije tu na našoj planeti ili gore u Sunčevom sistemu ili još dalje u samoj Galaksiji kojoj pripadamo te Svemiru koji je i sam u jednoj vrsti evolucije.

Jer ne treba zaboraviti : 'Kako je gore tako je i dolje i obratno'!!!

Sve drugo je samo religija koja nije ništa doli obične vrste 'religiozne droge', kako ju je nazvao Marx, što ju prodaju religiozne institucije naivcima pod različitim imenima, datumima, osobama, izmišljajući pri tom povijest i uređujući ju onako kako to odgovara povlaštenom svećenskom staležu, bez obzira na to kojoj religiji on pripadao.

Jer nijedna religija ne služi vjernika niti ga upućuje na pravi put vjere preko njegove duše, koja je u Iktusu samog srca, niti ga uči kako oplemeniti svoj duh, koji nije ništa drugo doli običnog energetskog plašta zvanog naučnim rječnikom aura, a koji se već davnih dana može snimiti tkz. Kirlijanovim efektom i koji je koncentriran u našem Plexux Solarisu.

On opet nije ništa drugo neko obična PRANA-Univerzalna kosmička energija, najkoncentriranija u piramidama.

A isti taj duh tj. aura ili PRANA sa dušom ima i svoju atomsku težinu koja je točno 21 gram i izmjerena atomskim vagama na MIT u Bostonu, tj. točno u trenu tkz. kliničke smrti čovjeka, kada naša duša obavijena aurom izlazi iz našeg pupka, tj. iz centra gdje se nalazi akumulator aure a koji se naučnim riječnikom zove Plexux Solaris.

Svaka vjera će te naučiti onome što je važno za njenu sopstvenu egzistenciju štiteći pri tom samo svoje interese, baš kao i društveni sistem u kojem živimo, a koji dozvoljava sve osim naravno protivljenja službenoj društvenoj dogmatici, jer ne može dozvoliti da dovede u pitanje vlastitu kožu tj. ugodne stolice na kojima sjede političari, što se hrane našim novcem ubranim od poreza kojeg im plaćamo zajedno sa svom birokracijom, koja nije ništa drugo negoli rak, što neprekidno metastazira u svakom modernom civiliziranom društvu.

2008 (c) Copyright by David Strossmayer www.strossmayer.blog.hr


Post je objavljen 29.12.2008. u 01:19 sati.