Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POŽAR U DOMU UČENIKA

DOBOJ

U požaru koji je oko 5,30 sati izbio u Domu učenika u Doboju ozljeđena je profesorica ekonomske škole Jordanka Simić. Izgorjela je jedna soba u kojoj je ona stanovala, a vatrogasci su spriječili širenje požara pa je izbjegnuta veća materijalna šteta.

- U vrijeme požara nitko od 107 učenika koji borave u Domu učenika nije bio u sobama, jer su nakon završenog polugodišta otišli svojim kućama. Profesorica Jordanka Simić koja stanuje u jednoj sobi je ozljeđena. Sreća je da su vatrogasci brzo reagirali. Štete ima, ali je moglo biti i gore - rekao je Radenko Krulj, direktor Doma učenika Doboj.Dragan Simić, portir, koji je sinoć prije nego što je napustio dom pregledao sve sobe kaže da oko 21 sat profesorice nije bilo u svojoj sobi, pa pretpostavlja da je došla kasnije.

-Spavala sam, probudila me je vatra i sve je počelo pucati. Sjećam se prije nego što sam se onesvjestila, da su policajci provalili vrata moje sobe i izvukli me - priča ozljeđena Jordanka Simić. Lječnik Opće bolnice Sveti apostol Luka kazao je da je zdravstveno stanje ozljeđene stabilno.

- Primljena je bez opekotina, spaljene kose, s otežanim disanjem. Nema edema pluća koji se smatra najtežom komplikacijom kod izlaganja dimu i visokoj temperaturi - kazala je Brankica Gospić, specijalista za plućne bolesti. Blic


Post je objavljen 28.12.2008. u 09:34 sati.