Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Recenzija dvd-a Caught on Camera and one my pic...=))

TOP LISTA NAJPRODAVANIJIH IZDANJA (u Hrvaaatkoooj...hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska)

1. Guns N' Roses . Chinese Democracy
2. Enrique Iglesias . Greatest Hits
3. Tony Cetinski . Ako To Se Zove Ljubav
4. Beyonce . I Am...sasha Fierce
9. J5. Luciano Pavarotti . Duets
6. Gibonni . Platinum Collection
7. Oliver Dragojević . Platinum Collection -
8. Simply Red . Greatest Hits 25
9. Jacques Houdek . Crno I Bijelo
10. Tokio Hotel . Tv - Caught On Camera! (dvd)

link

ja sam bila prepreiznenađena kad sam ovo vidla...
Ovo je stvarno predobro...
Uljepšali su mi ne samo ovaj dan, nego cijelu 2009.-u...xD
I nisam mislila da imaju tak puno fanova u Hrvatskoj s obzirom na to kolko ih dolazi na street team-ove...xD
Ako oni vide ovo...
Tj. ako saznaju za to, da su na 10 mjestu, u Hrvatskoj...
Kaj mislite da ne će doć sljedeće godine u Hrvatsku???!!!
Hoće.... i jedva čekam taj dan...awwww

I zato, molim vas da OVDJE zatražite Tokio Hotel u Hrvatskoj, ako već niste...
Na 15. mjestu smo... to je isto jako dobro...
Ali.... naravno da možemo bolje...=))) yesyes

Recenzija dvd-a Caught on Camera

Tokio Hotel se vraća na europsku scenu s novim DVD-om, Caught on Camera, koji izlazi 5. prosinca 2008. Njemački bend, kojem će novi album izaći u ožujku ili travnju, našao je način kojim će smiriti nestrpljivost fanova.

Temelj svog Youtube-channela – na kojeg su svaki tjedan stavljali po jednu epizodu o svom životu na cesti – je iskorišten za prvi dio duplog DVD-a. Nije bilo ljubomore među fanovima jer su prisustvovali svim mogućim događajima – od Francuske, Italije, Švicarske, Njemačke, SAD-u do Kanade. Da osiguraju, da ne prodaju déjŕ-vu, dopunili su epizode s potpuno novim, nikad prije viđenim scenama. Na kraju, dobiven je rezultat, svaki fan će se smijati reakcijama svog omiljenog benda.

To je DVD za prave fanove, za one koji već znaju sve o bendu i koje će usrećiti da budu svjedoci kako se članovi benda ponašaju jedni prema drugima (nisu baš uvijek ljubazni!). Znajući da to nije dovoljno, menadžment je dodao još jedan dio sa posve novim epizodama i naravno, dijelove snimljene u studiju tijekom procesa snimanja novog albuma.

Pa, što je novo u malom Tokio Hotel svijetu u prvom dijelu Tokio Hotel TV-a? Ništa. U dobrom i lošem smislu. Bill, Tom, Georg i Gustav nisu se promijenili i nisu postali nedodirljive teen-zvijezde. Možda nije bilo potrebno raditi ovakav DVD...ali TH funkcionira na takav način. Morali su očuvati svoje veze s fanovima, dajući im novi materijal. TH je strast za svoje fanove, a na strasti, naravno, moraš raditi. Unatoč tome, saznajemo neke nove stvari, Bill se ne može vidjeti bez šminke, ali je potpuno zaljubljen u svoju show-osobu. Slijed od sat vremena je popunjen sa '' Oh, moj bože, prekrasan sam, pogledajte me, obožavam ovaj outfit!'' Dečki imaju dobro samopouzdanje, to nije novo, i ono djeluje. Sebične sklonosti su uravnotežene iskrenim reakcijama kad gledaju slike svojih fanova sa koncerata ili nakon što su osvojili NRJ, MTV VMA i MTV EMA nagradu.

Kao i obično, pažnja je usmjerena na Billa i Toma Kaulitza koji donose par zbilja smiješnih bratskih svađa ili stalno pričanje priča o ostalim članovima benda. Gustav i Georg nisu ostali sa strane, i ne oklijevaju se suprotstaviti blizancima. To je bilo valjda prvi put, da smo čuli Gustava kako kaže Billu da zašuti. Sjedeći na kauču, dečki su se zabavljali i ponašali vrlo prirodno. Izdanje nije varka, i ne nalazi se nikakvo nastojanje benda da promijene ono što su rekli. Tako vidimo kakao Gustav podnosi nazivanje ''Debeljko'' od svojih kolega u bendu, Tomovo hvalisanje svojim talentom na trkaćim autićima i Georgovo cendranje jer su ga snimali dok je spavao u avionu. Francuzi će biti oduševljeni kad čuju Billa kako priča da mu je noć prije koncerta na Parc des Princesu bila najgora u životu. Sve to vrijedno je kupnji DVD-a.

Na kraju je samo jedan zaključak: Bill Kaulitz ima bolnu i patničku priču o komarcima na vrlo jedinstven način imitirajući ih, a njegov brat ima zastrašujuće uspomene na koncert u Torontu kada je fan skočio na njega. Ako već nije poučan, prvi sat proveden s Tokio Hotelom je zabavan. Zabavan uvod prije onoga što dolazi slijedeće!

Copy: TH Cro News Blog

Glasajte za Tokio Hotel:
ovdje
ovdje
ovdje
ovdje
i ovdje


Tom, Bill i Jordyn Taylor

Photobucket


PHOTO’S; Bill Kaulitz - Wax picture

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


i mojih ruku dijelo...XD
I SUPPORT TOKIO HOTEL IN CROATIA... (nadam se da su svi tu...xD)


Photobucket


to bi bilo swee...
mwaaa...


Post je objavljen 27.12.2008. u 14:09 sati.