Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babboo

Marketing

g-bar zagreb gay bar mesnička

pozdrav svima

evo kratki osvrt na gbar zagreb u mesničkoj za sve one koji nisu bili tamo, a i za one koji nisu bili ali nisu znali kako doći na kat

26.12.08 posjetio sam gbar u mesničkoj:

mjesto se nalazi u centru grada, do njega se dolazi iz ilice prema sjeveru (uzbrdici) mesničkom ulicom. ulaz je moguć tako da se prvo pritisne zvonce, nakon čega se vrata otvaraju od stane konobara i/ili osoblja.

prostor je oraganiziran tako da na prvoj razini nalazi prostor označen za nepušače, zatim je odvojena manja prostorija koja je označena za pušače. na katu se nalazi i dodartni prostor.

drago mi je da mogu svoje iskustvo podijeliti s vama jer nakon što sam se u prostoru koji je označen kao prostor za nepušače, požalio konobaru da je postavio pepeljare na stolove do mog stola za kojem su bili pušači, ljubazna djevojka kojoj ne znam funkciju tamo, pozvala je mene i društvo na kat koji je inače zatvoren za ostale posjetitelje, te nas tako udaljila iz prostora koji je označen za nepušače (ali u njemu se slobodno puši).

stoga je prema mojoj jednostavnoj procjeni, oznaka prostora za nepušače postaljena potpuno neprikladno, te prema večeri provedenoj u 26.12.08 u g*bar-u u mesničkoj mogu zakljućit da je prostor neprikladno odijeljen, ne ulazeći u to krše li se određeni propisi ili ne.

Drago mi je da sam time vidio i prostor koji je očito osiguran isključivo za one koji se žale na pušenje u nepušačkom prostoru, bez ikakva osiguranja prostora za nepušenje u onom prostoru koji je tako i označen.

Sve posjetitelje upućujem da isprobaju isto što i ja: požalite se na pušače koji sjede do vas i vidjet ćete kako će vas ljubazno osoblje odvesti do prostora koji je rezerviran za one koji se žale :)

šalu na stranu, ali pokušajte i vi...

i da, nema ni kartice ni ništa, samo pozvoniš na zvonce da uđeš!

Post je objavljen 26.12.2008. u 00:35 sati.