Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsenica1306

Marketing

NAPOKON POST..

Lifestyle / Moda & ljepota

Image and video hosting by TinyPic



Fotografije sestara Mary-Kate i Ashley Olsen pojavile su se uz slike brojnih drugih holivudskih zvijezda u nedavno objavljenoj knjizi "Hollywood Pinups" fotografa Timothyja Whitea. Riječ je o ekskluzivnoj kolekciji nikad objavljenih fotografija na kojima su neke od najpoznatijih glumica, poput Susan Sarandon, Gine Gershon i brojnih drugih, pozirale u stilu pin-up djevojaka.

Ipak, kao fotografa za svoje buduće vjenčanje Ashley je izabrala Anne Leibovitz. Ashley se udaje za Justina Bartha sa kojim je u vezi sedam mjeseci i na vjenčanje je pozvana samo porodica i najbliži prijatelji, koji će sa mladencima provesti puna tri dana u luksuzom hotelu Hotel du Cap Eden Roc na Azurnoj obali. Procjena je da će vjenčanje stajati milion dolara.


Blizanke Olsen teroriziraju susjede

Image and video hosting by TinyPic

Bogate blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen izluđuju susjede u mirnoj četvrti New Yorka West Village koji više ne mogu podnijeti njihovu 'okupaciju'.



'One nemaju nikakvog poštovanja, remete mir i nametljive su, požalio se jedan susjed novinarima. Drugi susjed ih je prozvao razmaženim derištima koja su promijenila izgled mirne i tihe četvrti u kojoj žive postavivši dvojicu čuvara ispred ulaza u svoju zgradu.

'Ovo je bila mirna i tiha ulica. U susjedstvu živi još celebrityja poput Sarah Jessice Parker, Liv Tyler, Gisele Bundchen i Julianne Moore, i sve su one divne susjede koje su se odlično uklopile u četvrt, ali ne i njih dvije', rekao je bijesni susjed.

Sve je kulminiralo kada su čuvari zamolili ostale stanovnike zgrade u kojoj su Olsenice iznajmile stan da se pomaknu s pločnika kad njih dvije ulaze u zgradu.

Ispred ulaza su svaku večer parkirana dva ogromna automobila koja sliče na kamione i stalno im rade motori, i to satima. 'Pomislili biste da se radi o nekoj vladinoj operaciji', rekao je susjed nazvavši ih uljezima.




Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ovo animaciju pogledajte obavezno:
Image and video hosting by TinyPic

i ovu:
Image and video hosting by TinyPic


evo napokon ja napisala post... nadam se da ćete puno kommati


SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2009 GODINA!

SVI KOJI KOMMAJU ISPOD MOG POSTA IDU U LINKOVE!!!!!!!!!




Post je objavljen 26.12.2008. u 22:04 sati.