Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolbaby333

Marketing

UŽIVAJ U ŽIVOTU

Jednostavno, danas si tu, sutra te nema, treba se truditi, koliko god bilo teško, i ako ikad sretneš svoju ljubav s kojom si ispunjen, ne puštaj je samo tako! Život je prekratak da bi cijeli život tražio nekoga tko bi ti bio idealan. Nemojte se zavaravati jer nitko nije savršen!Kad bi svi bili savršeni, ljubav bi bila dosadna.Zato razmisli - što ako se tebi dogodi neka nesreća ili nešto, što si napravio u životu? Praktički ništa. Život je neprocjenjiv i nikad ne znaš što se može dogoditi. Zato uživaj sada i ako upoznaš ljubav do koje ti je jako stalo i jako je voliš, ne puštaj je tako lako.
Jednostavno, ne traži savršeno, nego traži ljubav. U savršenom nikad nećeš naći ljubav. I nemoj očajavati za nečime što se dogodilo, živi za danas jer u životu postoje usponi i padovi. Čar toga je da proživiš te padove i brzo se oporaviš i kreneš dalje.
Ne isplati se predugo očajavati zbog počinjenog jer život je prekratak za očajavanje. Sjeti se one poznate i izlizane poslovice 'Živi svaki dan kao da ti je posljednji' i uživaj u životu

Post je objavljen 26.12.2008. u 20:46 sati.