Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Najveće škrtice su Angelina Jolie, Paris Hilton i Beyonce

Božićna kupnja trebala bi biti jednostavna stvar onima koji godišnje zarađuju desetke milijune dolara, no dok se neki poznati Ii slavni ponašaju u stilu zaradi puno i bogato daruj, ima i onih koji su prave škrtice.


Od onih koji se ubrajaju u kategoriju one vrste škrtica koje u Božiću vide priliku da daruju same sebe spadaju glumice Charlize Theron i Cameron Diaz koje su ovih dana iskoristile krizu i pad cijena nekretnina na Beverley Hillsu kako bi se pošteno zacjenjkale za nekoliko stotina kvadrata novog životnog prostora.

Dvije najveće škrtice su Angelina Jolie i Paris Hilton. Angelina izjavljuje kako ne vidi neku svrhu u Božiću i darivanju. Treba samo zamisliti kako izgleda kad to objašnjava djeci, ukupno njima šestero dok tužno trepću okicama na Badnjak. Na svu sreću tata Brad Pitt zaigra ulogu Djed Mraza i naruči na tone igrački iz lanca dućana Toys’ R’ Us.

Paris Hilton pak ima taktiku ohrabrivanja svojih voljenih da s njom krenu na spiritualno putovanje i tom prilikom im daruje špil tarot karti (!?), no kad Paris Hilton treba darivati Paris Hilton, onda nije problem iskeširati 200.000 dolara za novi Bentley s kojim se šepuri po Los Angelesu. Kako je tek dobro spiritualno putovanje kad ispod haube zagalopira 600 konja!



Pjevačica i glumica Beyonce dimnu zavjesu na svoju škrtost diže u obliku poklanjanja egzotičnih čajeva i sapuna prijateljima i članovima obitelji. I u hrvatskim prilikama tako nešto ne prelazi 100 kuna po osobi, čak kad su u pitanju najskuplji sapuni i čajevi u ponudi domaćih dućana.

Na sreću ima i onih zvijezda koje nemaju zmiju u novčaniku, a jedan od njih je glumac Jim Carrey koji je jednom prijatelju kupio novog Porschea za Božić prije nekoliko godina, dok je ove godine cijelom društvu uplatio odmor u egzotičnim krajevima, računajući u to sve usluge poput svakodnevnih spa tretmana.






Post je objavljen 26.12.2008. u 17:06 sati.