Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borovobrigade

Marketing

Pravila

Danas se svaka "kreten" deklarira kao pripadnik Brigada samo zato što navija za Borovo ,a bit navijačkog đira ili općenito čitave te priče neće nikad shvatiti,jer se ne želi potruditi ili jednostavno nije za to "rođen".
-Pripadnost Brigada je dio svakodnevnog života, sudjelovanje u običajima, aktivnostima skupine, putovanjima, druženjima, razgovori o zajedničkim aktivnostima itd a ne samo dolazak u nedjelju na utakmicu.

Tribina
-Naš dio tribine je namjenjena isključivo Brigadama, a ne djeci, majkama, i ostalim mirnim gledateljima.
-Naš dio tribine je namjenjena navijačima koji će navijati svih 90 minuta i tako stvoriti pritisak i atmosferu koja će pomoći Borovu da dođe do pobjede.
-Na tribini se sluša jednog koji vodi pjesmu, neće svaki upadati i startati svoju pjesmu kako mu padne napamet.

Navijanje
-Kad smo u zajedno i kad navijanje krene onda ne postoje razlike tipa:
stariji - mladji, bolji - lošiji. U skupini postoje oni koji bodre svoj klub i oni koji ne pivaju a prezentiraju se kao Brigade.
-Svaka pjesma ne zahtjeva pljeskanje i pljeskanje u krivom trenu i krivoj pjesmi ubija ritam i radi nesporazume od svih nas. Plješči na ritam vođe ili bubnjara koji radi ritam.
-Navijaj od prve do zadnje minute jer svako grlo i svaki par ruku je dodatna snaga koja će pomoći našim momcima da dođu do pobjede.
.Netko do tebe ne navija i sere o kladionici i ostalim stvarima koje ne pomažu našim momcima. Upozori ga da prestane i potakni ga da navija i da dokaže da voli klub.

Koreografije
Ako si uzeo zastavu onda si je i zadužio. Maši sa njom dok ti ruka ne otpadne a kad se to dogodi nemoj zastavu odloziti ili je dati nekome mulcu da bi je se rješio.

Gostovanja
-Ako si pravi navijač znat češ kolika je težina gostovanja.
-Na gostovanju se pokazuju pravi navijači a ne pičkice koje bukaju samo na domaćem terenu!
-Bitna su mala gostovanja sa slabijim klubovima, udaljenim gradovima, mjestima, ponekad i selima, tamo idu najvjerniji, a ne samo na neka DERBI gostovanja di se ide gledati.
-Na gostovanju se ne valja sakrivati iza policije i uvjek treba biti spreman obraniti tri stvari: BOJE SVOGA KLUBA, NAVIJAČKE SKUPINE i PRIPADNIKA BRIGADA!!!!

Bakljade
Ako zapalite baklju nek stoji na tribini jer puno ljepše izlgeda nego u terenu.
-Cinkere, pickke i ostalu gamad koja bude cinkala cemo vjerujte mi obiljeziti do kraja zivota.
-Nitko ama baš nitko neće raditi represiju nad nama!!

P.S.Ovako dajte da skupimo pare za godisnjicu da napravimo nesto molim sve da postuju dogovore i da neseru i nepredomisljaju se ili jesi Brigada ili nisi...Ocemo li ici na rukometne utakmice Borova????odgovarajte na to u komentarima...I nemojte nista govoriti
sto ce biti za godisnjicu!!!!!!!!!!!!!!!!


Borovo Brigade

MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NIKO NEČE

Post je objavljen 24.12.2008. u 00:11 sati.