Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Rukomet:Šola potpisao za Izviđač!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vijest koja je pomalo začudila sportsku javnost jest prelazak legendarnog vratara Hrvatske reprezentacije Vlade Šole u redove nama susjednog Izviđača iz Ljubuškog.Oko transfera je sve dogovoreno te će se Vlado preseliti u Ljubuški već početkom sljedeće godine,a jedina nepoznanica je koju će dužnost obavljati u klubu.
"Josip Glavaš koji je dolje trener,i štošta drugo,zamolio me prije Božića,kao jedan poklon...Šalim se....Uglavnom pitao me ako bi im mogao kako pomoći,malo su u škripcu i sa rezultatima.No,nisam ništa odlučio definitivno.Vidjet ću imam li uopće volje za rukometom,te hoću li im možda pomoći na neki drugi način,na klupi,marketingu,bilo kako.Ništa još ne znam, nismo dogovorili da ću ja braniti,moram vidjeti kako će biti u veljači nakon prvenstva.Ne znam zapravo,koliko bi im ja uopće mogao pomoći kao vratar, koliko to ima smisla..." ,rekao je Šola.
Izviđač je klub koji ima bogatu povijest,četiri puta su osvojili prvenstvo BIH
(u sezonama 1999/2000.,2001/2002.,2003/2004. i 2004/2005.godine), i dva puta Kup BIH(1998/1999. i 2001/2002.godine) pa će možda i Vlado pomoći ljubušacima da se vrate na puteve stare slave.
Na pitanje što ga je privuklo u Ljubuški,osim prijeteljstva,Šola je odgovorio:
"Imaju jednu zanimljivu priču u Ljubuškom.Tamo se nalazi sportska akademija,djeca uče strane jezike i obrazuju se osim što se bave sportom.To mi se jako sviđa.Zašto producirati samo sportaše,kada se mogu učiti i druge stvari.Na ovim prostorima je to prvi primjer takvog rada,u svakom slučaju je to jako zanimljivo".
Bez obzira što je već potpisao pristupnicu za Izviđač,legendarni Vlado će konačnu odluku donijeti u veljači:
"A sada,kao što rekoh,moramo pričekati do veljače i završetka Svjetskog prvenstva,tada ću vidjeti što napraviti i kako pomoći".

Post je objavljen 23.12.2008. u 19:53 sati.