Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nimfica0

Marketing

Love can sometimes be magic. But magic can sometimes…just be an illusion.

Pozdrav!

Znate kaj, ovih dana se osjećam savršeno. Kako bi se reklo, "Baš se osjećam lijepom". Haha, moguće je, da da, ćak se i ja nekad dobro osjećam:-)
Uživam u zimskim praznicima. Moram se pohvalit da sam prošla s 5.00, hehe;-)
Na čagi je bilo ok, doduše meni je bila totalna ludnica kad su pustili "Sve je ona meni" i "The ridle",stao je, al definitino classica. Ipak, nisam niti ja sva od metala, i ne u potpunosti crna(doduše jesam većim dijelom)
Eto, još jednom se potvrdila moja tvdnja(zar ne slažem prekrasne rećenice, ha?), da mi uopće nije stalo do ljudi iz društvenog života, makar si znaju da vodim ovaj blog, ionako ga nitko ne ćita. I ne vjerujem da će ikome smetat ako ovo napišem.
Sve u svemu, to je dobro, za azliku od onog prokletog osjećaja nostalgije. Koji me progoni os prošlog četvrtka....
art or photography Pictures, Images and Photos
Nostalgija je jedna prokleta stvar, definitivno. Mislim, nepotrebno te veže uz ljude kojima nije toliko, ili je ali ne na isti naćin stalo do tebe, koliko ti do njih. Makar, momentalno me veže uz jednog frenda kojeg nisam vidjela...... Ohoooo.....
Čovjek valjda zna više o meni nego mater mi i cjeli društveni krug zajedno.
Znate kaj, pucam od ponosa, napravila sam takvu psihoanalizu tog čovjeka, da je to stvarno nevjerojatno. Vidite, de to meni ide. Makar, opet me uvjerio u činjenicu da muški rod nije u stanju voljeti zanemarujući tjelesno. Žalosno, al mi se ženske opet udajemo za njih, i koliki god oni đubretari prema nama bili, mi im to opraštamo. Pfff, eto, vidite, krenula sam savršenim putem prema feministkijama. Mislim da će me jednog dana dokrajćiti obostrana razmišljanja, onda jednostavno saznate srž onog što vam se kasnije zgadi. Žalosno.......

Aj uživajte, I pošto neću (valjda) pisati post krot ovih par dana želim vam SRETAN BOŽIĆ!!!!!!!!!!

P.S.

Danas sam napravila kećkice, i pošla takva u svijet:-))))









Post je objavljen 23.12.2008. u 17:32 sati.