Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Čestitka, čestitke, čestitki, čestitaka

Pred par mjeseci bih se mirne duše okladio da, ako ste na ovaj blog došli preko kakve internet tražilice, da je ključna riječ bila tamara loos. No, zadnjih mjeseci situacija više nije tako čista. Obgrljena rima je sve traženija, jesen u mom zavičaju još i više (baš me zanima jel koji klinac u zadaćnici predložio da bi i on da je u njegovom zavičaju jesen nešto kraća - do 21.11. ako je tko zaboravio), ali sam vrh trenutno drže čestitke (rođendanske ili božićne).

Pa, kako i jest sezona sveopćeg čestitanja, ajmo malo o tim čestitkama.

Kako napisati lijepu, inventivnu čestitku?

Prvo ipak da budem siguran da će vas tražilica dovesti upravo na ovaj post:
Rođendanska čestitka
Božićna čestitka
Rođendanske čestitke
Božićne čestitke
Rođendanskih čestitaka
Rođendanskih čestitki
Primjer čestitke
Primjer čestitki


Dakle... ako uopće upisujete riječ čestitka u svoju omiljenu tražilicu, u kurcu ste. Čestitka će vam biti najobičnije sranje. Nema gore čestitke od ukradene.

Makni te se od tog glupog kompa (osim ako čestitku na njemu slučajno ne crtate, no i to je bezveze ako ne radite u Paint-u).
Smislite sami nešto. Ne treba biti ništa posebno. Ubacite neku glupu rimu, neki detalj, neku foru... samo da to nešto bude točno za tu osobu, nešto što će samo ona shvatiti, da se ta čestitka ne može poslati nikome drugome osim upravo toj osobi.

Evo, neki dan sam dobio čestitku od frenda. I samo jedan komentar od par riječi uz točku iza godine bio je dovoljan da tu čestitku stvarno cijenim, da kažem baš lijepa čestitka, svaka čast.

Dobro, nekad se stvarno nema ideje, inspiracije... nema ničeg strašnog u najjednostavnijem sretnom Božiću; samo nemojte pribjeći onim glupim idiotskim SMS porukama za koje je tako očito da niste vi autor.


Nisam u nikakvom božićnom duhu, nisam pojeo ove sezone nijednu debrecinku, kak stvari stoje, neću nikom niš čestitat, možda tek nekog nazvat, odgovorit eventualno na neku poruku... ma minimum.


Post je objavljen 23.12.2008. u 16:48 sati.