Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

Sinnerova božićna poslanica!

Photobucket


..dakle dragi moji pošto sam neviđeno perfidnim i proračunatim odrađivanjem raznoraznih slobodnih vikenada, terena i uskraćivanjem slobodnog vremena samom sebi uspio iskemijati da ne radim narednih par dana, nema me do iza blagdana pa sam odlučio u skladu sa predstojećim razdobljem mira, sreće, ljubavi, minusa na tekućem,stampeda u trgovačkim centrima, akutnih prežderavanja, bacanja petardi te kolektivnog oblokavanja i višednevnih mamurluka odlučio uputiti vam božićnu poslanicu. koji dan ranije al nema veze.



dragi stanovnici opasnih i nestabilnih gradova, svakako vam želim da vam dođe Djedo Mraz, tj. Djed Božićnjak pa makar i ovako:

Photobucket

naravno ako ste bili zločesti cijele godine, albino bradonja će to znati pa bi moglo se dogoditi nešto ovako:

Photobucket

naravno vrijeme je darivanja pa ako vaši najdraži najmlađi izražavaju svoju ljubav ovako:

Photobucket

...svakako ih darujte nečim ovakvim:

Photobucket

prije svega muškim cugerima ali i pripadnicama nježnijeg spola sa nagriženom jetrom bi svakako za predstojeće blagdane dobro došao ovakav simpatičan otvarač boca predviđen za gajbe:

Photobucket

...a svakako ne smijete zaboraviti obradovati vašu dragu sa tihom patnjom svih žena - cipelama! predlažem idući model, usklađen sa poplavama i vremenskim nepogodama a dobro može doći ako vaša voljena odluči da je odlična ideja obogatiti božićni party plivanjem u obližnjem bazenu, vodi stajačici ili ribogojilištu:

Photobucket

statistički je dokazano da se tijekom blagdana, pogotovo ovih na kraju godine ljudi malko više samoubijaju pa bi nekima svakako koristan bio i idući gadget:

Photobucket

ukoliko jedva čekate snijeg, pahulje i ostale zimske pizdarije, pripazite se malo, jer kako nije zlato sve što sija tako nije snijeg sve što pada iz visina:

Photobucket

...a ako ćete pohoditi skijališta, pazite se lomova i prirodnih opasnosti:

Photobucket

iako je vrijeme štednje, i dalje se zna dogoditi kojekakav skromni domjenak ili tulumčić na kojem se pretjerano pije pa pripazite da u alkoholnom ludilu ne napravite neku pizdariju poput ove:

Photobucket



i još preporuka kako filmski provesti blagdane. Pogledati "Bad Santa", film u kojem je B.B. Thornton odigrao ulogu života - kroničnog pijanca i propalice, obijača sefova i ljubitelja ženskih guzica koji svake godine glumi Djeda Božićnjaka u trgovačkim centrima te potom opljačka iste. evo par scena














dakle...uživajte. nek vam se sve želje ispune. a evo jedne odlične :

Photobucket


"...bring back 80´s speed metal..." rofl





Post je objavljen 23.12.2008. u 10:36 sati.