Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

PREDSTAVLJANJE KNJIGE O STJEPANU BOBEKU-ŠTEFU

--- Ponedjeljak 22.12.2008. u 12 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton bila je predstavljena knjiga o slavnom nogometašu i treneru Stjepanu Štefu Bobeku (1923) , rođenom Trnjaninu (zagrebčancu). Koji je započeo svoju sjajnu nogometnu karijeru na nogometnim terenima koji su se nalazili u kvartu Martinovka na igralištu Građanskog a od 1945 god. igralište Pobjeda (kod Koturaške ceste u Športskoj ulici ili današnjoj Koranskoj ulici) i na igralištu Penkala a kasnije od kluba Viktorije (na Miramarskoj cesti u Trnju nedaleko njegove rodne kuće u Plivskoj ulici.
--- Knjigu pod nazivom Stjepan Bobek "Štef": Nogomet je moj život" od autora Fredi Kramera pred 100-tinjak uzvanika predstavio je sam autor a o popularnom Štefu govorili su njegov brat Oto,predsjednik HNS-a Vlatko Marković, predstavnik FK Partizan generalni sekretar(iz Beograda),predstavnik Fudbalskog saveza Srbije (Beograd),suigrač iz FK Partizana(Beograd) Valok , nekadašnji predsjednik Nogometnog saveza Jugoslavije Luka Bajakić i tajnik HNS-a gosp.Zorislav Srebrić koji je i gostima iz Beograda uručio nedavno izašle knjige ( Hrvatsko Nogometno Predstavništvo (od Rogić) i Hrvatski Nogometni Godišnjak (od Kramarsick) kao poklon gospodinu Stjepanu Bobeku Štefu.
--- Predstavljanju knjige bili su nazočni:
- predstavnici iz Beograda (Srbija): FK Partizan generalni sekretar, FS Srbije i bivši suigrač i prijatelj gos. Valok koji su prenjeli srdačne pozdrave Štefa iz Beograda gdje danas živi. Gospoda iz Beograda pozvali su prisutne da dođu na predstavljanje knjige u Beograd koja će se uskoro održati nadaju se uz prisustvo i Stjepana Štefa Bobeka.
- predstavnici HNS-a (predsjednik Vlatko Marković i tajnik Zorislav Srebrić)
- predstavnik ZNS-a (tajnik Ivica Šparavac)
- izaslanik gradonačelnika Zagreba ( pročelnik za sport Pero Lozica)
- prijatelji - štovatelji nogometa i gospodina Stjepana Štefa Bobeka ( suci:Borislav Bezjak,Anton Šumić,Ico Horvat,Josip Strmečki,Mladen Firm,liječnik dr.Tugomir Krmpotić, igrač Partizana i novinar Miroslav Rede,novinar Pero Zlatar ,fotograf Radiša Mladenović,zagrebački amaterski igrač Mićo Vujanić, igrač Lokomotive i Zagreba Milanović,igrač Dinama Šantek, igrač Trešnjevke Pintarić) itd.
Prestavljanju knjige bio je nazočan i član našeg kluba MNK Martinovka Rudolf Pristovnik.

Bili:

Post je objavljen 22.12.2008. u 16:00 sati.