Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonedcandy

Marketing

Štuca mi se.

'El to mene netko spominje zadnjih 5 minuta? Ana, prestani me tračat. Hh, šalim se. Al ako me tračaš, molim te prestani, ovo štucanje nikako da prestane, boli me više stomak.

Uglavnom... Zadnjih par dana nisam baš imala vremena za ništa. Ni sad nemam, sutra ujutro moram ići na ispovijed, što znači da se moram probuditi prije 8. :/ Shit. Nie da sam ja sad neko zaposleno dijete, nego cijele dane provodim vani. Danas sam izašla oko 3, vratila se oko 9:30. Mislim barem, nisam gledala na sat.

Mojoj ljubavi je bio rođendan danas, pa eo da mu čestitam preko bloga, iako on nezna za moj blog (i nadam se da će to tako i ostati.... xD Nikad se nezna, ako prekinemo, možda ga poželim izvrijeđati ovdje, iako mislim da se to neće dogoditi. A i uostalom, ne mora on znati sve moje misli. Neznam ni ja njegove =P) Da, da... Sada ima 16 godina. Moa ljubav. A ja još uvijek 14. UNFAIR. Ukradem njemu jednu godinu, i onda i ja i on imadnemo po 15 :D

Nazvala sam ga danas. Ana mi posudila svoju Tele2 karticu na kojoj ima na računu. I pričali mi dugo dugo. I potrošili Ani para puno puno xD A jbga. Žao mi e Ana.

Ani se desilo nešto grozno. Al nek ona piše to na svom blogu ako hoče. Mislim, ja i da napišem, nevjerujem da itko čita moj blog osim Ane. A ona svejedno već sve zna šta se meni dešava. I neznam zašto uopće pišem post. I neznam zašto uopće objavljujem ovaj post. Jer je sranje. Žešće. Al moram nešto raditi da nemislim na to koliko mi se štuca. Već mi se i povraća koliko štucam. Vale, jel me ti spominješ? Mislim, znam ja da spominjanje nema veze s tim. Al ipak. Testirale smo to jednom ja i Vale. Spominjale Anu cijelo vrijeme i nazvale je na mob i pitale jel joj se štuca. Ćini mi se da je ona nas zatrala u pičku materinu. Al mi smo to shvatile kao ne, da joj se ne štuca. Tak da... To je provjereno.

Kakve je veze ovo imalo s ićim? Neznam. Iskreno neznam.

Post je objavljen 22.12.2008. u 23:06 sati.