Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Dobrotvorne akcije i kako radi HZZO

Presretna sam jer sam dobila cak 500 kuna od HZZO-a za moje kontaktne lece. Zahtjev je odobren za nekoliko dana. Nemam veliku dioptriju, ali moraju biti od posebnog materijala pa su skuplje od uobicajenih leca na nasem trzistu. Nadoplatila sam manje od 100 kuna za izradu.

Stigla sam kuci nakon teskog i iscrpljujuceg dana. Sjela sam uz novine i salicu toplog caja, samo sam se zeljela odmoriti. Objavljen je jos jedan clanak o djecaku za kojeg se trenutno skuplja pomoc kako bi mu se omogucila operacija u inozemstvu. Prepoznala sam pricu jer sam svojom skromnom donacijom sudjelovala u akciji. Autor clanka pise kako HZZO razmislja da li da se njemu odobre sredstva za operaciju.

Tesko slazem recenice na ovu temu, pisem nevjesto, izgubljeno i nepovezano. Osjecam da mi kroz recenice izvire patetika.

Osjecam se krivom sto sam bez problema predala misljenje lijecnika i dobila 500 kuna za lece koje sam sama mogla platiti. Istovremeno znam da nisam kriva jer nisam nista dobila "preko veze" i imala sam pravo na taj odbitak.

Zasto taj djecak nema pravo na pomoc koja mu je potrebna? I ne samo on.

Post je objavljen 22.12.2008. u 18:44 sati.